Χαλκιδική: 26χρονη χτυπήθηκε από σκάφος που οδηγούσε η αδερφή της!

0

ImageHandler (25)

Έπειτα από την τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς στην Αίγινα, άλλο ένα ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε στην χώρα μας.

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι μια 26χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία απολάμβανε τις διακοπές της στην χώρα μας.

Το τραγικό στοιχείο στη νέα αυτή υπόθεση είναι ότι η γυναίκα χτυπήθηκε μέσα στη θάλασσα από μηχανοκίνητη λέμβο που οδηγούσε η αδερφή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των Ουκρανών -που αποτελούνταν από οκτώ ενήλικες και πέντε παιδιά- νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους για να κάνει βόλτα στον κόλπου της Βουρβουρούς. Κάποια στιγμή τρία από τα τέσσερα σκάφη έριξαν άγκυρα, ωστόσο, η αδερφή της 26χρονης συνέχισε να κάνει βόλτες στη θάλασσα.

Αφού έκανε κάποιους ελιγμούς δίπλα από την αδερφή της, η οποία εκείνη την ώρα είχε βουτήξει στη θάλασσα, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του σκάφους και την χτύπησε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, από όπου πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή της με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Η οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνέλαβε τη 41 ετών αδελφή της λουόμενης, ωστόσο, κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Leave a Reply