Χαλάει ο καιρός

0

kairos

Τετάρτη 

Καιρός

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ηπειρωτική κυρίως χωρά με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στο βορειοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Πέμπτη 

Καιρός

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν ανατολικότερα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 

Καιρός

Νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στην ανατολική και νότια χώρα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

 

Leave a Reply