Χάιντι Κλουμ: Πρέπει να φοράς πάντα ωραία εσώρουχα, ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις

0

Η Χάιντι Κλουμ συμβουλεύει τις γυναίκες για τα εσώρουχα που πρέπει να φορούν. Τις δικές της συμβουλές δίνει το σούπερ μόντελ Χάιντι Κλουμ προς τις γυναίκες και όπως λέει πάντα θα πρέπει να φορούν ωραία εσώρουχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις και τι μπορεί να προκύψει.

Η 44χρονη δημιούργησε τη δική της συλλογή από εσώρουχα και στο πλαίσιο της προώθησής της αναφέρθηκε, μιλώντας στο περιοδικό People Style, στη σημαία των εσωρούχων όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Πριν ξεκινήσω τη δική μου εταιρία συνεργάστηκα για 13 χρόνια με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εσωρούχων, οπότε είχα πάντα επαφή με σπουδαία εσώρουχα», δήλωσε η Κλουμ και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω, ακόμη και πριν από αυτό, νομίζω ότι και η μαμά μου με επηρέασε, επειδή της άρεσαν τα εσώρουχα, είχε πάντα μια ποικιλία από διαφορετικά σπουδαία κομμάτια. Αυτό που με έκανε να είμαι και πιο ελεύθερη με το σώμα μου είναι ότι πάντα έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες».

Όμως πέρα από την επιρροή που είχε από τη μητέρα της η Χάιντι, που είναι πλέον η ίδια μητέρα τεσσάρων παιδιών, πιστεύει ότι τα ωραία εσώρουχα είναι απαραίτητα καθώς «αν κάποιος τα έβλεπε ή βγάζατε τα ρούχα σας, ενώ δεν το περιμένατε ότι θα το κάνετε, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις, γιατί να μην φοράς πάντα το καλύτερο;».

Leave a Reply