Βρέθηκε ο άνθρωπος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία στη Βοιωτία

0

Εξέλιξη στη δραματική υπόθεση που έχει σοκάρει τους πάντες. 54χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε με αποτέλεσμα η αδέσποτη σφαίρα από το όπλο του να τραυματίσει σοβαρά την 8χρονη Αλεξία.
Οι έρευνες που έγιναν πόρτα πόρτα από την αστυνομία απέδωσαν καρπούς τα ξημερώματα της Τετάρτης (01.05.2019). Ένας 54χρονος άνδρας προσήχθη αργά το βράδυ της Τρίτης στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των ερευνών για τον τραυματισμό της 8ρονης Αλεξίας ανήμερα το Πάσχα στο χωριό Θεσπιές Βοιωτίας.
Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο εβλήθη η σφαίρα που τραυμάτισε το μικρό κορίτσι.

Ο τύπος του όπλου, η γωνία βολής και το βεληνεκές ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Βοιωτίας στον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, σύμφωνα με το tvstar.gr. Ο άνδρας μένει στην Αθήνα αλλά είχε βρεθεί στην περιοχή για τις ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης παραδέχτηκε τον πυροβολισμό και υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει το όπλο. Εκτιμάται ότι ο πυροβολισμός που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία έπεσε από την πλευρά του χωριού Λεοντάρι, απέναντι από τι σπίτι του μικρού κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρήκαν κάλυκες από το 38άρι περίστροφο σε γλάστρα στο Λεοντάρι στο σπίτι όπου γινόταν το γλέντι.

Με πληροφορίες και από tvstar.gr

Απάντηση