Βιωματικό σεμινάριο στο προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων

0

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί στην παραλία «Καλάμια» από την υπεύθυνη της ακτής στο πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» κ.Δήμητρα Δανιήλ Σκόνδρα το βιωματικό σεμινάριο στο προσωπικό καθαριότητας του δήμου Κορινθίων.

Η δράση υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος της Γαλάζιας Σημαίας και της υποχρέωσης που εκπορεύεται από αυτό για την υλοποίηση πέντε συνολικά δραστηριοτήτων για το έτος 2022.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από την κ.Δανιήλ – Σκόνδρα για τον σωστό τρόπο καθαριότητας των ακτών και των γύρω περιοχών παραλαμβάνοντας εγχειρίδιο καθαρών ακτών .

Ακολούθησε καθαρισμός της παραλίας.

Τους εργαζόμενους ευχαρίστησε για την εργασία και την προσφορά τους στην προσπάθεια του δήμου τόσο στην καθαριότητα των ακτών όσο και γενικότερα ο δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για αρκετή ώρα συνομιλώντας και με τους εργαζόμενους και με τους πολίτες προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη της εικόνας που έχουν για την παραλία και τις ενέργειες του δήμου.

Εγχειρίδιο για καθαρές ακτές

Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι καθαριστές είναι σπουδαίας σημασίας, γιατί χωρίς καθαριότητα δεν μπορούν να ζουν οι άνθρωποι, σε οποιαδήποτε επίπεδο είτε αυτό είναι το σπίτι μας είτε οι υπηρεσίες είτε το περιβάλλον γενικότερο. Είναι ο σπουδαιότερος κανόνας του πλανήτη μας.

Άρα θα πρέπει να είστε περήφανοι για την δουλειά που κάνετε.

Μαζί θα κάνουμε σήμερα τον καθαρισμό και στην ακτή και στον πεζόδρομο.

Leave a Reply