Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: “Μεγάλο κύκλωμα” καταγγέλει ο δικηγόρος της 24χρονης

0

Νέα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας έκανε λόγο για μεγάλο κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την υπόθεση του βιασμού, και όχι, όπως είπε, για “κυκλωματάκι”, τονίζοντας ότι θα πρέπει να εξαρθρωθεί.

Η δικογραφία της υπόθεσης είναι ανοιχτή και οι αρχές ανακρίνουν δυο πρόσωπα που εμπλέκονται, ενώ ο δικηγόρος της 24χρονης διευκρίνισε πως τα ονόματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δεν αναφέρονται καν μέσα στη δικογραφία.

“Το περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης όπου είχε διοργανωθεί ένα πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι που ήταν ένοικοι του ξενοδοχείου οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι της πόλης μας, της Θεσσαλονίκης. Οργανώθηκε από κάποιους άλλους και αυτοί που το οργάνωσαν είναι γνωστοί. Μια ζητάνε συγγνώμη και είναι έντιμο να ζητάνε συγγνώμη για ένα λάθος και την άλλη αλλάζουν και λένε για παράδειγμα ότι τους έκλεψαν το κινητό. Δεν θα τα σχολιάσω αυτά”, δήλωσε ο κ. Ζιώγας.

Ο δικηγόρος της κοπέλας αναφέρθηκε στην τραγική ιστορία της κοπέλας, η οποία έχει χάσει και τους δυο γονείς της και στην ουσία ζει σχεδόν μόνη της, ενώ περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης από την πρόσκληση που δέχθηκε η κοπέλα για να παραστεί στο συγκεκριμένο πάρτι μέχρι και το συμβάν.

Πηγή

Leave a Reply