Βγήκε το ios 11

0

Η νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Apple για φορητές συσκευές, δηλαδή το iOS 11, είναι πλέον διαθέσιμο και για συσκευές στη χώρα μας. Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την εγκατάστασή του, με το σχετικό download να έχει μέγεθος περίπου 1,85 GB.

To iOS 11 έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, πολλά εκ των οποίων έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το iPad, ή για τις νεότερες συσκευές της Apple, δηλαδή τα iPhone 8, 8 Plus και X. Στις νέες δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνεται μία βελτιωμένη οθόνη multitasking, ένας file manager, καθώς και το ανασχεδιασμένο control center, που ενοποιεί αρκετές λειτουργίες.

Λάβετε υπόψιν ότι ορισμένες εφαρμογές σας ενδέχεται να μην λειτουργούν με τη συγκεκριμένη έκδοση του iOS, οπότε καλό θα ήταν να ελέγξετε αν όλα τα apps σας είναι συμβατά. Επιπλέον, πριν προχωρήσετε στο update, φροντίστε η συσκευή σας να είναι φορτισμένη, ενώ συστήνεται να κρατήσετε backup των σημαντικών σας αρχείων. Ιδανικά, καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση μέσω κάποιου δικτύου Wi-Fi.

Μπορείτε να δείτε αν η Apple συσκευή σας υποστηρίζει το iOS 11 εδώ.

Leave a Reply