Βερισογλακης: Παραιτούμαι της υποψηφιότητάς μου από την Πνοή Δημιουργίας, συντάσσομαι με το Δήμαρχο

0

Μετά από σκέψεις και ζητήσεις τόσο με την οικογένειά μου όσο και με φίλους πήρα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τον συνδυασμό πνοή δημιουργίας. Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι, η έλλειψη ουσιώδης αντιπολίτευσης, δεν νοείται αντιπολίτευση κατά την άποψή μου ούτε η χλοοκοπη, ούτε οι σπασμένες λάμπες αλλά ούτε και τα όχι σε πρώτο χρόνο στα μεγάλα έργα. Καλή και η κοπή των χορταριων και η αλλαγή των σπασμένων λαμπτήρων αλλά δεν γίνεται έτσι αντιπολίτευση, πάντα κατά την γνώμη μου.
Από αυτό καταλαβαίνω είναι ότι ή ο δήμαρχος κάνει σωστά την δουλειά του και δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε ή λέμε όχι σε πρώτο χρόνο στα μεγάλα έργα (στρατόπεδο, καινούργιο αστυνομικό Μέγαρο) ίσα για να πούμε όχι.
Όταν και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά το πρώτο μέλημα μου ήταν να μην αλλοιωθεί το ήθος μου και να μπορέσω να προσφέρω κάτι για το καλό του τόπο μου, όπως ένα έργο ή μια ιδέα για να αυξηθεί η προσέλευση επισκεπτών στον δήμο μας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το έργο αρκεί να γίνει. Από όπου και να προέρχεται αυτός που φέρει την ιδέα. Κοιτώντας προσεχτικά τώρα τι έχει γίνει μέχρι τώρα στον δήμο βλέπω ότι έχουν γίνει σημαντικά πράγματα.
1) πολεοδομιση στρατοπέδου και απομάκρυνση της δομής.
2) καινούργιο αστυνομικό Μέγαρο
3) βιοτεχνικό πάρκο (Λέχαιο)
4) μελέτη άρδευσης Άσσου Λεχαιου
5) αποχέτευση Άσσου Λεχαιου (ξεκινάει τον Οκτώβριο λόγο της τουριστικής περιόδου).
6) βρεφονηπιακός σταθμός στον Άγιο Γεώργιο.
Και να αναλογιστουμε ότι είχαμε 2.5 χρόνια covid και καραντίνα όπου δεν λειτουργούσε τίποτα στην χώρα.
Σκεπτόμενος όλα όσα ανέφερα και δεδομένου την έλλειψη αντιπολίτευσης είτε γιατί ο δήμαρχος κάνει σωστά την δουλειά του είτε γιατί τελικά γίνονται έργα απλά τα κάνει άλλος κρίνω το έργο του σημερινού δημάρχου επαρκές και γι αυτό τον λόγο συντάσσομαι μαζί του στις επόμενες εκλογές για να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού πνοή δημιουργίας για το ταξίδι μας μέχρι σήμερα.

Βερισογλακης Νικόλαος.

Leave a Reply