Βασίλης Νανόπουλος: Παραδίδουμε σε 3 εβδομάδες στους Κορίνθιους τον παραλιακό πεζόδρομο στο Κεραμιδάκι

0
Με την πτώση του τελευταίου εμποδίου σήμερα το πρωί και τη λύση στο «γόρδιο δεσμό» των διαδικασιών τους προηγούμενους μήνες , προχωρά η υλοποίηση της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου στο Κεραμιδάκι.
Μια ακόμα δέσμευση της δημοτικής αρχής, γίνεται πράξη σε όφελος των Κορίνθιων πολιτών!
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε στο σημείο, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του που εργάστηκαν για το αίσιο αποτέλεσμα, τις τεχνικές υπηρεσίες, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πούρο, τον κ.Νίκο Κουίνη και τον ειδικό συνεργάτη κ.Γιώργο Παπασταμόπουλο, την πολεοδομία και την αντιδήμαρχο κ.Κωνσταντίνα Κόλλια, τους δικηγόρους κ.κΑντώνη Κυριαζή και Έρρικα Καραμαλίκη, τον μελετητή κ. Κωνσταντίνο Καπετανάκη και ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Ελένης και Παναγιώτη Κουτρουμπή που χάρις στην δική τους συναίνεση το έργο μπορεί πλέον να υλοποιηθεί απρόσκοπτα !
«Βρισκόμαστε στο Κεραμιδάκι σήμερα και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ενοποιούμε το παραλιακό μέτωπο Καλάμια – Κεραμιδάκι,δίνουμε την δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν την αναβαθμισμένη παραλία. Το ακίνητο που ήταν το τελευταίο εμπόδιο για την ενοποίηση, πέφτει. 𝞔𝞾𝟀𝞪𝞺𝞲𝞼𝞽ώ 𝞽𝞸𝞾ς 𝞲𝞭𝞲𝞸𝞳𝞽ή𝞽𝞮ς, 𝞽𝞰𝞶 𝞔𝞴έ𝞶𝞰 𝞳𝞪𝞲 𝞽𝞸𝞶 𝞟𝞪𝞶𝞪𝞬𝞲ώ𝞽𝞰 𝞙𝞸𝞾𝞽𝞺𝞸𝞾𝞵𝞹ή 𝞬𝞲𝞪𝞽ί 𝞵𝞪ς 𝞫𝞸ή𝞱𝞰𝞼𝞪𝞶 𝞶𝞪 𝞷𝞮𝞹𝞮𝞺ά𝞼𝞸𝞾𝞵𝞮 ό𝞴𝞪 𝞽𝞪 𝞹𝞺𝞸𝞫𝞴ή𝞵𝞪𝞽𝞪 𝞳𝞪𝞲 𝞼𝞾𝞶𝞪ί𝞶𝞮𝞼𝞪𝞶 για το κοινό καλό να προχωρήσουμε και να επεκτείνουμε τον παραλιακό πεζόδρομο έτσι όπως χρειάζεται προκειμένου να έχει την αξία που πρέπει η περιοχή. Έχω ήδη δώσει εντολή να τοποθετηθούν εδώ ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες ενώ ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση και η τοποθέτηση νέου φωτισμού για την ασφάλεια όλων.
Ή𝝉𝜶𝝂 𝝁𝜾𝜶 𝜺𝝅𝜾𝜽𝝊𝝁ί𝜶 𝝅𝝄𝝀𝝀ώ𝝂 𝜺𝝉ώ𝝂 𝝉𝝎𝝂 𝜿𝜶𝝉𝝄ί𝜿𝝎𝝂 𝜿𝜶𝜾 𝝈ή𝝁𝜺𝝆𝜶 𝜸ί𝝂𝜺𝝉𝜶𝜾 𝝅𝝆ά𝝃𝜼.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες που εργάστηκαν για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στους κατοίκους την παραλία αναβαθμισμένη» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων.
«Ευχαριστούμε το δήμαρχο για το έργο που θα αναδείξει την περιοχή μας» ανέφερε η κ.Ελένη Κουτρουμπή ενώ ο κ. Παναγιώτης Κουτρουμπής έκανε λόγο για ένα έργο «σφραγίδα» της δημοτικής αρχής!
«Ολοκληρώνεται η πρόσβαση στην παραλία μας που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατη. 𝞣𝞸 έ𝞺𝞬𝞸 𝞪𝞾𝞽ό 𝞮ί𝞶𝞪𝞲 𝞰 𝞼𝞿𝞺𝞪𝞬ί𝞭𝞪 𝞽𝞰ς 𝞭𝞰𝞵𝞸𝞽𝞲𝞳ής 𝞪𝞺𝟀ής 𝞳𝞪𝞲 𝞽𝞸 𝞪𝞹𝞸𝞽ύ𝞹𝟂𝞵𝞪 𝞽𝞰ς 𝞲𝞳𝞪𝞶ό𝞽𝞰𝞽𝞪ς 𝞽𝞸𝞾 𝞭𝞰𝞵ά𝞺𝟀𝞸𝞾. Λέμε ναι σε ότι καλυτερεύει την ποιότητα ζωής μας και λέμε μπράβο στον δήμαρχο και σε όσους συνετέλεσαν»
«Θυμάμαι τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν δώσαμε στον δήμαρχο την ολοκληρωμένη πρόταση για το Κεραμιδάκι και μας είπε να προχωρήσουμε. Χρειάστηκε μεγάλος αγώνας σε επίπεδο διαδικασιών αφού δεν υπήρχαν πράξεις εφαρμογής για το σημείο, το σχέδιο ήταν από το 1989, όμως τα καταφέραμε! Η υπηρεσία με γοργούς ρυθμούς προχώρησε στις διαδικασίες και τους διιοκτήτες που συναίνεσαν. Η ανάπλαση προχωράει» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Κόλλια.
«Να ευχαριστήσω την οικογένεια Κουτρουμπή που συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου αυτού. 𝞓ί𝞶𝟂 𝞼𝞾𝞬𝟀𝞪𝞺𝞰𝞽ή𝞺𝞲𝞪 𝞼𝞽𝞸𝞶 𝞓ή𝞵𝞪𝞺𝟀𝞸 𝞬𝞲𝞪𝞽ί 𝞮ί𝞵𝞪𝞼𝞽𝞮 𝞼𝞽𝞸 2023 𝞳𝞪𝞲 𝞫𝞺ί𝞼𝞳𝞸𝞾𝞵𝞮 𝞮𝞵𝞹ό𝞭𝞲𝞪 100 𝟀𝞺ό𝞶𝟂𝞶 𝞹ί𝞼𝟂! Με την προσωπική συμβολή του τα προβλήματα λύθηκαν και το όραμα ενοποίησης του παραλιακού μετώπου γίνεται πραγματικότητα» σημείωσε ο δικηγόρος και Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ.Αντώνης Κυριαζής.
«Ένα μεγάλο έργο εξελίσσεται και εκτελείται. Το σημαντικότερο είναι ότι η οικογένεια Κουτρουμπή επιβεβαιώνει ότι η δημοτική αρχή λειτουργεί, έχει δεσμευτεί για τα έργα και τα προχωρά. Οι Κορίνθιοι θα απολαύσουν το παραλιακό μέτωπο όπως θα εξελιχθεί στο μέλλον» ανέφερε από πλευράς της η δικηγόρος κ.Έρρικα Καραμαλίκη.
« Η τεχνική υπηρεσία μελέτησε και ενέταξε το έργο ώστε να αναπλαστεί συνολικά η παραλία. Το πρόγραμμα προχωρά παρ όλα τα εμπόδια και σύντομα θα αποδοθεί στους κατοίκους, στους λουόμενους, τους περιπατητές» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιώργος Πούρος.
Το έργο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ολοκληρώνεται στις επόμενες εβδομάδες. Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η τελική έγκριση παραχώρησης των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου στο Δήμο.
«Είμαστε και εκεί έτοιμοι να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο που θα αποδώσει στους πολίτες έναν πολυχώρο ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και δραστηριότητας. Δεσμευτήκαμε η Κόρινθος να στρέψει το βλέμμα της στην θάλασσα και με συνέπεια κάνουμε την δέσμευση μας αυτή, πράξη» κατέληξε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Leave a Reply