Βαγγέλης Παπαϊωάννου: Η παράταξη του Δημάρχου είναι μια

0

Ανακοίνωση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παπαϊωάννου για την απουσία του στο χθεσινό ΔΣ Κορινθίων.

Ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος είναι υπέρ της πλατείας στο Σοφικό και πως είχε ενημερώσει τον πρόεδρο πώς θα ήταν απών…

Προχωράω στην διαδικασία να ξεκαθαρίσω κάποιες παρανοήσεις καθώς με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα ότι κάποιοι βιάστηκαν να πεταξουν λάσπη ,όπως συνηθίζουν βέβαια , καθώς στο χθεσινό συμβούλιο είχα ενημερώσει νωρίτερα το μεσημερι τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα απουσιάζω. Με δεδομένο ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση συμμετείχα και ειχα συμφωνήσει στην αγορά του οικοπέδου στο Σοφικο η οποία δεν προχώρησε λόγω μη ενισχυμένης πλειοψηφίας συμβούλων , είναι εμφανές ότι δεν έχω να απολογηθώ για το θέμα αυτό καθως ήμουν ,είμαι και θα ειμαι σύμφωνος.

Όσον αφορα την καραμέλα της πρώην παράταξης Καλλιρη επίσης δεν έχω να απολογηθώ για κάτι καθώς από ότι έμαθα υπήρχε επικοινωνία με τον κο Καλλιρη όπως πάντα ώστε να μπει απομακρυσμένα σε περίπτωση μη απαρτίας. Επιπλέον αυτών μετα τη συνένωση των παρατάξεων απ’οτι γνωρίζω η παράταξη του Δημάρχου είναι μια.

Θα είναι λοιπον συνετό αυτοί που προσπαθούν να μου κάνουν μάθημα πετώντας λάσπη πισω από την πλάτη μου να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους και να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά καθώς είμαστε στην Κόρινθο και οι δημότες γνωρίζουν και ποιοι τους σέβονται και πόσο τους σέβονται.

Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να μην επανέλθω.

Σας ευχαριστώ

Leave a Reply