Τζημερος: X-TREME Business Games in Greece

0

Dear REDBULL,
Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα parkour στη Σαντορίνη θα ήθελα να σου προτείνω τη διεξαγωγή X-TREME Business Games in Greece.

image

Πρόκειται για τον πιο ριψοκίνδυνο αγώνα στον κόσμο που θα κρατήσει θεατές και συμμετέχοντες με κομμένη την ανάσα. Να μη σου πω ότι θα τους κοπεί εντελώς.

Μάζεψε ό,τι καλύτερο έχεις σε κασκαντέρ, ζογκλέρ, άνθρωπο αράχνη, άνθρωπο αδράχνει, καταπίνω σπαθιά, τρώω σπασμένα γυαλιά, παλεύω με κροκόδειλους, πηδάω στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο, κ.λπ. και κάλεσέ τους να προσπαθήσουν να ανοίξουν και να λειτουργήσουν έναν μήνα μόνο μια επιχείρηση στην Ελλάδα. Μετά από προσπάθειες 40 ετών κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα μοναδικό περιβάλλον για διεξαγωγή τέτοιων αγώνων και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό!

There is only one rule: no rules!

Δεν ξέρεις τι ισχύει και τι όχι, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού όταν ο παίκτης είναι στον αέρα, στέλνουμε το ΠΑΜΕ να σου κλείσει το μαγαζί, τους μπαχαλάκηδες να σου το σπάσουν, βάζουμε φόρους με αναδρομική ισχύ, φορολογούμε τα ντουβάρια, εισόδημα που δεν υπάρχει (τεκμαρτό το λέμε), κέρδη από το μέλλον, ενοίκια που δεν εισπράτoνται, ακίνητα σε άλλες χώρες, κατάσχουμε θυρίδες, μπορείς να αγοράσεις μετοχές αλλά όχι να πουλήσεις, να προσλάβεις αλλά όχι να απολύσεις, ενώ στο νέο update θα ασφαλίζεις εργαζόμενους που δεν έχεις!

Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει στο κόκκινο. Με σλόγκαν το “If you can do it here, you can do it even on Mars” έχουμε εξασφαλίσει και τη χορηγία της ΝΑSA – τόσα UFO μαζεμένα, πού αλλού θα τα βρει να τα μελετήσει…

Leave a Reply