Τυχαία συνάντηση ή ραντεβού θανάτου?

0

Πολλά και αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Η Δώρα Ζέμπερη έπεσε νεκρή με 14 μαχαιριές. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει ποιο ήταν το κίνητρο του δολοφόνου.

Ως τώρα το γεγονός ότι λείπουν τα προσωπικά της αντικείμενα οδηγεί τους έμπειρους ερευνητές της αστυνομίας στο ενδεχόμενο της ληστείας, ωστόσο υπάρχουν και άλλα στοιχεία που είναι υπό έρευνα.

Η άτυχη εφοριακός μόλις δύο μέρες πριν είχε κάνει ασφάλεια ζωής. Η μητέρα της λέει ότι η 32χρονη είχε φόβους.

Ποιοι ήταν όμως αυτοί οι φόβοι;

Η εφοριακός έπεσε θύμα ανθρώπου που γνώριζε;

Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει όλους τους μάρτυρες που βρέθηκαν κοντά στην άτυχη 32χρονη τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση. Προσπαθούν να δουν εάν υπήρξε κάποιος που την πλησίασε. Ωστόσο δεν υπάρχει απάντησε, κανείς δεν είδε την Δώρα Ζέμπερη εκείνες τις μοιραίες για τη ζωή της στιγμές.

Επιπλέον η κοπέλα στα πλάνα λίγο πριν τη δολοφονία από κάμερες ασφαλείας φαίνεται να βαδίζει μόνη. Δεν έχει κανέναν μαζί της.

Έτσι φαίνεται ότι αποκλείεται και το ενδεχόμενο να είχε κάποιο ραντεβού με κάποιο πρόσωπο, τουλάχιστον εκτός νεκροταφείου.

Έτσι όλα οδηγούν σε μια μοιραία συνάντηση εντός του νεκροταφείου που κατέληξε στη μοιραία επίθεση.

Ήταν όμως αυτή η επίθεση τυχαία από ένα άτομο που θέλησε να τη ληστέψει και τελικά της επιτέθηκε όταν εκείνη αντιστάθηκε;

Οι 14 μαχαιριές μοιάζουν να το διαψεύδουν και αυτό καθώς τα πολλά χτυπήματα φανερώνουν πάθος κατά του θύματος.

Leave a Reply