Τσικριτζής: Καταδικάζει η ΕΠΣ, υπάρχουν οι ενστάσεις

0

Για τα τεκταινόμενα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσικριτζής στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης της Κορίνθου.

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας αναφερόμενος στις δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλ. Πνευματικού, καταδίκασε τις λεκτικές επιθέσεις μερίδας οπαδών της Κορίνθου 06 ενώ δεν παρέλειψε να ξεκθαρίσει ότι το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο και βασίζεται στο τι έχει καταγράψει ο παρατηρητής του αγώνα και ο διαιτητής, όπου απο κει και πέρα επιλαμβάνονται οι αρμόδιες αρχές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσικριτζής,η ΕΠΣ επέλεξε διαιτητή επιπέδου Champions League για το αγώνα ο οποίος και θα κριθεί με βάση την έκθεση του παρατηρητή για την απόδοσή του στον αγώνα, ενώ όλα τα άλλα θα τα κρίνει η επιτροπή διαιτησίας.

Από κει και πέρα σε οτι αφορά τις ενστάσεις της ΠΑΣ Κόρινθος, όπως είπε ο κ. Τσικριτζής, υπάρχει επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα κρίνει τις ενστάσεις και θα αποφασίσει.

 

Leave a Reply