Τσαουσόπουλος για Σύριους απεργούς πείνας: Να φύγει η κουρελαρία από το Σύνταγμα

0

Τσαουσόπουλος για Σύριους απεργούς πείνας: Να φύγει η κουρελαρία από το Σύνταγμα

«Στο δι@@@λο να πάνε σπίτι τους» – Παρόλα αυτά υποστήριξε ότι δεν ανήκει στις Αυγές ή τα Χρυσά Αυγά – Για να κοιμούνται θα έχουν φάει, έβγαλε το συμπέρασμα

«Κουρελαρία» χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του Radio Deejay Μιχάλης Τσαουσόπουλος τους Σύρους πρόσφυγες που διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα και ορισμένοι εκ των οποίων κάνουν και απεργία πείνας.

Σχολίαζοντας την εικόνα των ανθρώπων είπε ότι «είναι κάτι ξαπλωμένοι, μια κουρελαρία» ενώ αναφερόμενος  σε κάποια φωτογραφία στην οποία ένας από τους πρόσφυγες ζητούσε μια λύση (Find a solution) ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε «την έχω τη λύση: στο διάολο σπίτι σας».

«Να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω την κουρελαρία» συνέχισε το παραλήρημά του ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί εκφράζει αυτές τις θέσεις είπε ότι τα Χριστούγεννα υπάρχει πληρότητα στην Αθήνα. «Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρωμίσει ο τόπος που έλεγαν και οι άλλοι». Όταν οι συνεργάτες του είπαν ότι είναι υπερβολικός, ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε ότι «εγώ δεν είμαι από τις Αυγές ή τα Χρυσά Αυγά».

Σε παρατήρηση ενός εκ των συμπαρουσιαστών ότι ορισμένοι από τους πρόσφυγες κοιμόντουσαν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος έβγαλε, επίσης, το συμπέρασμα ότι κοιμόντουσαν. «Ε, ρε μάνικα… με τα λάστιχα» συμπλήρωσε ζητώντας την απομάκρυνσή τους.

Leave a Reply