ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2019 24ωρη ΠΑΝΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ –ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ

0

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη Πανκορινθιακή Πανεργατική Απεργία την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτεμβρίου 2019, που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με την υπ. Αριθμ. 18/17-9-19 ομόφωνη απόφαση του .

Συνάδελφοι δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το νομοσχέδιο να περάσει , πρέπει άμεσα να αποσυρθούν όλες οι εργατοκτόνες διατάξεις που ουσιαστικά καταργεί την εθνική γενική συλλογική σύμβαση ,προωθούν ειδικές οικονομικές ζώνες , τοπικά σύμφωνα απασχόλησης ,καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις , δίνουν το δικαίωμα στον εργοδότη με διάφορα τερτίπια να αποφύγει τα πρόστιμα , να μην κολλά ένσημα , να κάνει ομαδικές απολύσεις αφήνοντας απλήρωτους για δυο μήνες τους εργαζόμενους και ουσιαστικά να εξανδραποδίζει συναδέλφους και μετατρέπει σε σύγχρονους δούλους όχι μόνο εμάς αλλά και τα παιδιά μας .

Με το ηλεκτρονικό μητρώο φακελώνει ουσιαστικά τον οργανωμένο αγώνα για καλύτερη ζωή και με την ηλεκτρονική ψηφοφορία καταλύει την δημοκρατία και τον διάλογο.

Συνάδελφοι ,

Απεργούμε για να πάρουν πίσω τώρα όλα τα κατάπτυστα άρθρα που προσβάλουν βάναυσα όλον τον κόσμο του μόχθου .

Καλούμε όλα τα Σωματεία μέλη να πάρουν άμεσα απόφαση για την συμμετοχή τους στην απεργία και να ενημερώσουν τους συναδέλφους όπου είναι δυνατόν με γενικές συνελεύσεις , αν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα να επικοινωνήσουν άμεσα με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου .

Εργαζόμενες ,εργαζόμενοι

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΡΑ 10:30 π.μ.

Απάντηση