Τρίπολη: Τον σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος του

0

Τρίπολη: Τον σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος του

Ο 42χρονος ζητούσε υπέρογκο τόκο για ποσό που είχε δανείσει στο θύμα – Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του 55χρονου, που θέλησε πυροβολώντας τον να εκδικηθεί

Οι σοβαρές οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του 42χρονου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πατέρα ενός τετράχρονου αγοριού με τρεις σφαίρες, που ήταν γνωστός ως «Διάβολος», μέσα σε κτίριο της ιδιοκτησίας του σε κεντρικό δρόμο της ΤρίποληςΈνας 55χρονος που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ενδυμάτων έχει ομολογήσει  το έγκλημα που έγινε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και φέρεται να δικαιολογήθηκε ότι όφειλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο θύμα, αλλά ο 42χρονος τον πίεζε αφόρητα απαιτώντας να του καταβάλλει και υπέρογκο τόκο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στα τηλέφωνα του νεκρού, από την οποία διαπίστωσαν ότι λίγο πριν δολοφονηθεί είχε επικοινωνήσει με τον 55χρονο.

Ο φερόμενος ως δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πώς πυροβόλησε τον 42χρονο μέσα στο γραφείο του και έφυγε, αφού πρώτα μάζεψε τους κάλυκες από τις σφαίρες. Όμως, το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτο στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας επιβεβαιώνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες καθώς επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο δράστης ισχυριζόταν ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του. .

Leave a Reply