Τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

0

Εθνικη ποδοσφαιρου

Αλεχάντρο Σαμπέγια, Κρίστοφ Ντάουμ και Τιμούρ Κετσπάγια είναι τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων

Σε αναζήτηση προπονητή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται η ΕΠΟ, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Μαρκαριάν. Ως προσωρινή λύση έχει αναλάβει τα ηνία ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος είναι πιθανό να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών για τα προσεχή παιχνίδια με Φινλανδία και Ρουμανία (4 και 7 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα).

Ωστόσο, στην Ομοσπονδία θα ήθελαν να κλείσουν τον επόμενο προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να δει από κοντά την ομάδα.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με τις προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ να πέφτουν «βροχή». Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, από τους τεχνικούς που έχουν προταθεί ξεχωρίζει η περίπτωση του Αλεχάντρο Σαμπέγια, του ανθρώπου που οδήγησε την εθνική Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ένα άλλο όνομα που έχει προταθεί είναι εκείνο του Κρίστοφ Ντάουμ, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Στο προσκήνιο επανέρχεται και η περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επίσης είχε ακουστεί προτού αναλάβει την Εθνική Ελλάδας ο Μαρκαριάν.

Υπενθυμίζεται ότι τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρα και ο επόμενος προπονητής θα αμείβεται ετησίως με 250.000 €, αφού δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερα χρήματα μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Leave a Reply