Τρεις νεκροί στην Καλαμάτα! Αγνοείται και μια γυναίκα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

0

kal_631_355

– Μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα βρέθηκε νεκρή μέσα στο υπόγειο του σπιτιού της στην περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας
– Δήμαρχος Καλαμάτας : Οι νεκροί είναι τρεις, μεγάλοι σε ηλικία και ανάπηροι – Ζητάμε να κηρυχθεί η πόλη και ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
– Γυναίκα αγνοείται στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης!
– Ο δήμαρχος Καλαμάτας θα ζητήσει να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
– Σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει όλη τη χώρα
– 500 κλήσεις για άντληση υδάτων ΜΟΝΟ στη Θεσσαλονίκη! Εκατοντάδες έγιναν και στην Πελοπόννησο
– Συγκλονιστικές εικόνες από τις καταστροφές στις περιοχές όπου χτύπησε η κακοκαιρία
– Απεγκλωβίστηκαν 24 άνθρωποι από αυτοκίνητα όπου εγκλωβίστηκαν όταν υπερχείλισε χείμαρρος

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες σχεδόν όλη την Ελλάδα. Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που έκαναν λόγο για έναν νεκρό, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Μια γυναίκα, που φέρεται να είχε κινητικά προβλήματα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πήδημα της Καλαμάτας.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική. Ο δήμαρχος Καλαμάτας μιλώντας  επιβεβαίωσε όχι μόνο το θανατο της άτυχης 63χρονης γυναίκας αλλά και το θάνατο δυο ηλικιωμένων ανδρών! Ωστόσο, για την ώρα, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία επιβεβαιώνουν μόνο το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας στο Πήδημα Καλαμάτας.

Ήταν 04:00 τα ξημερώματα όταν ξέσπασε η βροχή στην πόλη και σε μια ώρα έπεσαν 140 χιλιοστά νερού και το νερό έφτασε τα δυο μέτρα! «Σήκωσε αυτοκίνητα» είπε, ενώ δεκάδες είναι τα ζώα που πνίγηκαν! Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η βροχή παρέσυρε τα υλικά από τα έργα που γίνονται στην περιφερειακή οδό και εξαιτίας των δρόμων που έχουν κλείσει, είναι αδύνατο τα οχήματα της Πυροσβεστικής να φτάσουν σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα!

Επίσης, 80 φοιτητές έχουν αποκλειστεί στο ΤΕΙ αλλά δεν διατρέχουν κίνδυνο!

Η ολονύχτια δυνατή βροχή στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγιναν 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 στην Κυπαρισσία.

Η Πυροσβεστική στέλνει ενισχύσεις στην Καλαμάτα με 20 αντλίες από Αθήνα, 12 από Τρίπολη και ένα ερπυστριοφόρο όχημα

πηγη

Απάντηση