Τραγωδία στη Μεσσήνη: 59χρονος σκότωσε τη 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε!

0

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Μεσσήνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένας 59χρονος για άγνωστο λόγο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τόσο το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού, όσο και αυτό του πατέρα βρήκε μέσα στο σπίτι τους στενό συγγενικό πρόσωπο λίγο πριν τις 9.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος άντρας πριν από τρία χρόνια είχε χάσει γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, από καρκίνο. Ήταν κλειστός χαρακτήρας και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς ήταν άνεργος. Ο ίδιος και το παιδί ζούσαν με την βοήθεια από συγγενείς, φίλους και γείτονες. Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως το τελευταίο διάστημα ο 59χρονος είχε κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

Αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής έχει αναλάβει να δώσει μια πρώτη εξήγηση για το ασύλληπτο γεγονός. Αν και δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση δυστυχήματος, εν τούτοις, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας σκότωσε επίτηδες πρώτα το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε.

Γειτόνισσα του 59χρονου διηγείται πως σήμερα το πρωί, η γυναίκα που πήγαινε και έπαιρνε το παιδί για να το πάει στο σχολείο ανέφερε ότι ο άντρας δεν την άφηνε να μπει. Στην συνέχεια, γείτονες είπαν πως 9:10-9:15 το πρωί άκουσαν πυροβολισμό και όπως λέει «ακολούθησε πανικός».

Απάντηση