Τους καίει όλους για να σωθεί ο Παντσέρι

0

Περισσότερα ονόματα ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Qatar Gate αναμένεται να δώσει ο Αντόνιο Παντσέρι, που θα βρεθεί ενώπιον των βελγικών εισαγγελικών Αρχών την Τρίτη.

Οι δικηγόροι του Παντσέρι, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της «επιχείρησης Κατάρ», υποστηρίζουν πως ο εντολέας τους φαίνεται διατεθειμένος να αθωώσει τη Μαρί Αρένα, ενώ θα δώσει και περαιτέρω στοιχεία για τη δράση του Μαρκ Ταραμπέλα.

Όσον αφορά στην Εύα Καϊλή, αναμένεται να κινηθεί στη γραμμή του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου προφανώς γνώριζε την πηγή των χρημάτων, καθώς ζούσαν μαζί.

Η Εύα Καϊλή «δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα»

Η Εύα Καϊλή αναμένεται να καταθέσει τη συμπληρωματική απολογία της, μερικές ημέρες μετά τη δεύτερη απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης.

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς μπορεί να επηρεάσει η κατάθεση του Παντσέρι το δικό της μέλλον.

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, διαβεβαίωσε πως «δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα». Ωστόσο, κατηγόρησε τον Παντσέρι ότι «έχει σκοπιμότητα, γιατί συνελήφθησαν η κόρη και η γυναίκα του, γι’αυτό και είναι διατεθειμένος να υπογράψει ό,τι του δώσουν».

Πηγή

Leave a Reply