Τοπικές νεφώσεις με άνοδο στον υδράργυρο

0

ImageHandler (8)

Στους 29 με 30 βαθμούς αναμένεται να φτάσει ο υδράργυρος στα κεντρικά και βόρεια, και στους 32 στα νότια και τα νησιά – Ο καιρός θα είναι άστατος κυρίως στη Δυτική, την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι πολύ καλύτερος με αρκετή ηλιοφάνεια – Οι άνεμοι θα είναι στα Δυτικά νότιοι 5-6 μποφόρ και στο Αιγαίο μεταβλητοί όχι πάνω από τα 4 μποφόρ

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κατά περιόδους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το μεσημέρι στα γύρω ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Leave a Reply