Τον έδιωξαν γιατί έφερε καλεσμένο τον Τζημερο;

0

Την αποπομπή παραγωγού εκπομπής επό την ΕΡΤ open επειδή φιλοξένησε τον Θανο Τζήμερο καταγγέλλει η Δημιουργία Ξανά.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κόμμα, δεν πρόκειται για έναν «οποιονδήποτε παραγωγό, αλλά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) κ. Παναγιώτης Χριστοδουλάκης – Χημικός – Γεωλόγος Ph.D», ενώ ενημερώνει ότι «ο κ. Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει (εθελοντικά, χωρίς αμοιβή) στην ΕΡΤ open (τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό των πρώην απολυμένων της ΕΡΤ, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του) μία δίωρη εκπομπή κάθε Σάββατο στις 10:00 με οικολογικά και πολιτικά θέματα. Είχε κάνει, μέχρι το περασμένο Σάββατο, 72 εκπομπές στις οποίες είχε φιλοξενήσει πολλούς πολιτικούς από κάθε πολιτικό χώρο».

Όπως τονίζει η Δημιουργία Ξανά «μέχρι που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο. Και τότε η ΕΡΤ open έγινε ΕΡΤ closed!»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο γραμματέας οικονομικού της ΠΟΣΠΕΡΤ, Δ. Κούνης, δρώντας εξ ονόματος του επικεφαλής της ΕΡΤ open και προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη ότι η εκπομπή του κόβεται εξ αιτίας του βήματος που έδωσε στον κ. Τζήμερο.

Η Δημιουργία Ξανά καταλήγει σημειώνοντας ότι «δεν μας παραξενεύει. Όταν η αριστερά θεωρεί πως υπάρχει καλή αριστερή δικτατορία, καλή αριστερή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλές αριστερές εκτελέσεις αντιφρονούντων, το να επιβάλλει και καλή αριστερή λογοκρισία είναι πταίσμα. Είναι τυχεροί οι κ.κ. Χριστοδουλάκης και Τζήμερος που ζουν στην Ελλάδα το 2016. Αν ζούσαν στη Σοβιετική Ένωση πριν το 1990 ή στην Ελλάδα το 1947 δεν θα είχαν προφτάσει να εκπέμψουν ούτε ένα μισάωρο».

Απάντηση