Τον έδιωξαν από το μαγαζί και… μπούκαρε με τρακτέρ! [pics]

0

kafeneio_632_355

Πρωτόγνωρο σκηνικό με ένα τρακτέρ να εισβάλει σε …καφενείο και τους θαμώνες να τρέχουν έντρομοι για να σωθούν,  έζησαν κάτοικοι των Καβασίλων την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Χ.Κ. κάτοικος Καβασίλων, πήγε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά την ισχυρή νεροποντή, στο καινούργιο καφενείο του χωριού ιδιοκτησίας Νίκου Ζoρμπάνου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή απουσίαζε. Κάθισε παρήγγειλε αλλά άρχισε να ενοχλεί φραστικά θαμώνες του καφενείου. Εκείνοι δεν του έδιναν σημασία, αλλά ο Χ.Κ. συνέχιζε να προκαλεί φραστικά. Όταν εμφανίσθηκε ο  ιδιοκτήτης και ενημερώθηκε από την γυναίκα του τι συμβαίνει, με ευγενικό τρόπο τον πλησίασε και τον παρακάλεσε ή να σταματήσει να προκαλεί ή  να φύγει από το μαγαζί. Εκείνος του απάντησε: «Νίκο εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…».

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος  προκλητικός πελάτης είχε περάσει την ίδια μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ άλλες δύο φορές από το μαγαζί και είχε επίσης προκλητική συμπεριφορά.

Ο «ανήσυχος» πελάτης πήγε στο απέναντι καφενείο και μετά από λίγη ώρα είπε σε κάποιον να τον μεταφέρει στον στάβλο του. Ο άνθρωπος πράγματι με μηχανάκι τον πήγε στον στάβλο, τον άφησε και έφυγε…

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ και στο γωνιακό καφενείο, απέναντι από τον σταθμό Καβασίλων, βρισκόταν ο ιδιοκτήτης κ. Νίκος Ζορμπάνος, η σύζυγός του, και ακόμη δύο πελάτες. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα τρακτέρ με οδηγό τον προκλητικό θαμώνα!

Το όχημα σταμάτησε μπροστά στο καφενείο και στη συνέχεια εφόρμησε μέσα στο κατάστημα, σπάζοντας τη τζαμαρία της εισόδου και επιχειρώντας να κυνηγήσει τον ιδιοκτήτη!

Ο κ. Ζορμπάνος τρομαγμένος έσπρωξε την γυναίκα του η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ για να την προστατέψει  ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός του τρακτέρ ετοιμαζόταν να εισβάλλει ξανά με το τρακτέρ στο μαγαζί…

πηγή: patrisnews

Leave a Reply