Τomorrowland 2015

0

tomorrowland-2015-line-up-1060x460

EDM fans, party lovers και festival goers, ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες καθώς το TomorrowLand2015 είναι και πάλι εδώ, ανανεωμένο και πιο δυνατό από ποτέ! Το ταξίδι στη “Χώρα του Αύριο” ξεκινάει και φέτος. Ανακοινώθηκε επιτέλους το πλήρες line-up και αναμφισβήτητα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων μας. Παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, οι μεγαλύτεροι superstar DJs στον κόσμο και τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου, πλαισιώνουν το επικο line up του Tomorrowland 2015. Οι προηγούμενες ανακοινώσεις είχαν αποκαλύψει γνωστούς headliners όπως Hardwell, Oliver Heldens, Dillon Francis, Martin Garrix και άλλους.

Τώρα, ήρθαν να προστεθούν και άλλα ονόματα, για να συμπληρωθεί η λαμπερή λίστα των headliners με τεράστιες προσωπικότητες του χώρου, όπως Alesso, Avicii, Deorro, R3hab και άλλους.

Το TomorrowLand είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο γνωστά φεστιβάλ στον κόσμο. Πρόκειται για το καλύτερο φεστιβάλ EDM στον πλανήτη, σύμφωνα με το Dj Mag, και για αυτό συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες fans και τους καλύτερους καλλιτέχνες του χώρου. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι μία από τις καλύτερες στην πορεία του φεστιβάλ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το lineup που ανακοινώθηκε. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για τρεις ολόκληρες ημέρες ατελείωτου πάρτυ.

noisearena

Leave a Reply