Το βίντεο στη Βουλή έφερε κόντρα και στο ΣΥΡΙΖΑ

0

Έξαλλος με τον Νίκο Φίλη είναι ο Απόστολος Γκλέτσος για τις αναφορές του πρώην υπουργού Παιδείας σχετικά με το βίντεο που προβλήθηκε το Σάββατο στο κτίριο της Βουλής.

Ο κ. Γκλέτσος –μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – προκάλεσε μία μίνι αναστάτωση στην Κουμουνδούρου, καθώς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Φίλη.

Αφορμή η δήλωση του υπουργού Παιδείας για την προβολή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κτίριο της Βουλής χαρακτηρίζοντας την «στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας».

Η ανάρτηση του Γκλέτσου κατά Φίλη
«Ύστερα από τις ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΕΣ δηλώσεις περί Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων πολλών, επανέρχεται τουλάχιστον σε λάθος στιγμή με καινούργιες μπούρδες. Παρακαλώ πολύ κάποιος να μαζέψει τον κ.Φίλη…», σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα η προβολή του βίντεο προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, ωστόσο όπως φαίνεται δημιούργησε και ζητήματα εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φίλης είχε αντιδράσει έντονα για την προβολή βίντεο στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής, με αφορμή την ημέρα εορτασμού των ενόπλων δυνάμεων. «Πρόκειται για ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την απόπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου», είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγη

Απάντηση