Το σημείωμα του Αλέξη Τσίπρα

0

ImageHandler (23)

Ανάμεσα σε δύο μουντζούρες ο πρωθυπουργός έγραψε για «κρίσιμο εθνικό ζήτημα της χώρας» συμπληρώνοντας ότι τα μνημόνια εις το διηνεκές δεν είναι ανεκτά

Δεκατέσσερις λέξεις στο χαρτί που είχε μπροστά του στο έδρανο του πρωθυπουργού έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο ξεκίνημα της συζήτησης για τη λήψη απόφασης επί της πρότασης του υπουργικού συμβουλίου να διεξαχθεί δημοψήφισμα προκειμένου ο λαός να αποφασίσει αν αποδέχεται ή όχι την πρόταση των δανειστών.

«Κρίσιμο εθνικό ζήτημα
(μουντζούρα) (μουντζούρα) της χώρας
μνημόνια εις το διηνεκές
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ παρακολουθούσε την ομιλία του Νίκου Βούτση με την οποία ο υπουργός Εσωτερικών εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής γιατί η πρόταση για δημοψήφισμα πρέπει να γίνει αποδεκτή.

Κατά την άποψη της κυβέρνησης το δημοψήφισμα για την έγκριση ή την απόρριψη της πρότασης των δανειστών συνιστά κρίσιμο εθνικό ζήτημα, άποψη που δεν υιοθετούν κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Μνημόνια εις το διηνεκές» γράφει στο σημείωμά του ο κ. Τσίπρας «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ» φράση στην οποία θέλει μάλλον να δώσει έμφαση και γι’ αυτό την γράφει με κεφαλαία.

Leave a Reply