Το σχόλιο του Λάμπρου Κωστάρα για τα γεγονότα με Μουρουτσο

0

Μαθήματα πολιτικής από τη δημοτική αρχή συνολικά :
1.  Ειλικρινής, ανθρώπινη, ήρεμη και ψύχραιμη εμφάνιση του αντιδημάρχου.   Επιβεβαίωσε ότι στηρίζει πλήρως το πρόγραμμα και την παράταξή του αλλά δηλώνει επίσημα τη στήριξη Σταυρέλη.  Απέδειξε ότι δεν αξιολογείται ως αντιδήμαρχος που στηρίζει και εκτελεί με συνέπεια το πρόγραμμα του συνδυασμού του αλλά με βάση τα πολιτικά συμφέροντα του δημάρχου.  Συνεπώς τεκμηριώνει τα περί “συμπεριφορών” του Σταυρέλη τον οποίο στηρίζει. Αψογος.  
2. Αν η κίνηση Σταυρέλη αφορά κίνηση λαγών όπως πιθανολογείται από στελέχη της αντιπολίτευσης, τότε η κίνηση του δημάρχου τελειώνει τη θεωρία του λαγού. Σωστός.
3. Αν η κίνηση Σταυρέλη είναι αυθεντική,  τότε ο δήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι είναι μέσα στο παιχνίδι, θα είναι υποψήφιος αλλά δείχνει και πολιτική ισχύ κάτι που δεν έκανε ο Νανόπουλος με τον Πανταζή συνεπώς ο δήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι όποιος τον αμφισβητεί, τελειώνει άμεσα.  Μέγιστος.
4.  Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο, η εποχή των αυτοκρατόρων να περνάει, όχι ως αποτέλεσμα του επερχόμενου εκλογικού νόμου αλλά ως απαίτηση της κοινωνίας.  Λες ?
5.  Με τούτα και κείνα, η ατζέντα φτιάχνεται διαρκώς από τη δημοτική αρχή …   Ισως να αποφάσισαν να το μοιράσουν αντί να μοιραστούν όπως άλλοι …   Ρισπέκτ.  
Αυτά τα ολίγα γιατί δουλεύω …  τρώω και κάτι μανταρίνια και δε μπορώ να πληκτρολογώ …
Φιλιά ολούθε

Leave a Reply