Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στο ¨Καλογεροπούλειον Ίδρυμα¨, στην Κόρινθο…

0

image

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στο ¨Καλογεροπούλειον Ίδρυμα¨, στην Κόρινθο, πραγματοποήθηκε αφιέρωμα στη μνήμη του Φιλόσοφου και Ανθρώπου της Τέχνης Νικολάου Καλογερόπουλου, ιδρυτή και ευεργέτη του Ιδρύματος.

image

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Χρίστος Δήμας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ.Παναγιώτης Λαμπρινός, πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων και πολύς κόσμος.

image

Το καλωσόρισμα έκανε η κ.Μαρία Χρισταρά, ενώ για τη ζωή του Ν. Καλογερόπουλου μίλησε ο επιστήθιος φίλος του Οράτιος – Παναγιώτης Κουτάς, συμβολαιογράφος Αθηνών.

image

Στην εκδήλωση, απήγγειλε ποιήματα του Ν.Καλογερόπουλου ο ηθοποιός, Δημήτρης Ανδριανός και η κ. Τζούλη Πιέρρου διάβασε το μήνυμα του Τάκη Οικονόμου, πρέσβη επί τιμή.

image

Για το έργο του Ν.Καλογερόπουλου μίλησε ο κ.Σπύρος Μανουσέλης, επιστημονικός συνεργάτης της Εφημερίδας των Συντακτών, βιολόγος, επιστημολόγος, δημοσιογράφος της επιστήμης.
Ο επίλογος της εκδήλωσης ήταν μουσικός. Ακούστηκε κλασική μουσική από την Κατερίνα Λιάτα στο πιάνο, την Κατερίνα Παντελέων στο φλάουτο και τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο στο κλαρινέτο.
Ακολούθησε κέρασμα, που απόλαυσαν όλοι οι παρευρεθέντες στην εκδήλωση.

Απάντηση