Το ποστ της Μαρίας Πετρούλας Σκλια για τις προσκλήσεις απο τα κεντρικα ΜΜΕ και την παρουσία της σε αυτα

0

Την προηγούμενη εβδομάδα στενός συνεργάτης του Εtv επικοινώνησε με το Θύμιο Τσαρμπό και του ζήτησε νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν γνώση για την πρωτογενή παραγωγή να μιλήσουν για αυτό το μείζων ζήτημα που πλήττει την Ελλάδα. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως ήταν μια χρυσή ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν και να αναδείξουμε τις γενναίες κινητοποιήσεις του Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στον αγώνα παρά το κρύο και τις συνθήκες που υπάρχουν. Προσωπικά δε θα άφηνα ποτέ τέτοια ευκαιρία αναξιοποίητη γιατί έχω ζήσει τα προβλήματα μέσα από την οικογενειακή μου επιχείρηση , έχω δει πως είναι να παλεύεις στον πρωτογενή τομέα, πως είναι να μην κοιμάσαι τα βράδια για να σκέφτεσαι πως θα λύσεις τα προβλήματα σου. Όποιος το έχει ζήσει ενεργά μπορεί πάρα πολύ καλά να με καταλάβει. Για αυτό και θα συνεχίσω να παλεύω όπως κάνω από τότε που τελείωσα το σχολείο και άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία μου ( η οποία ουδέποτε σχετίστηκε με το lifestyle ) το έχει αποδείξει! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη !!

image

Το Σχόλιο του Θύμιου Τσαρμπου για το ekorinthos:

Να πω και εγώ απο τη μεριά μου ότι αυτή ήταν η πρώτη ουσιαστική μου γνωριμία με την Πετρούλα και ξαφνιάστηκα θετικά απο το πως διαχειριστηκε την προβολή για το καλο της περιοχής της παρα το νεαρό της ηλικίας της και τη λάμψη των κεντρικών ΜΜΕ. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι στην ενασχόλησή της με τα κοινά…
Ευχαριστούμε και νομίζω ότι και η κα Σκλια θα συμφωνεί μαζί μου και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που βοήθησαν να ακουστεί η φωνή των νέων αγροτων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. σιγα ρε παιδιά την αγρότισσα. δλδ γιατί ξαφνικά τόσος ντόρος για τη Πετρούλα;;;; ΕΛΕΟΣ.
    Βρείτε πραγματικούς αγρότες και πάρτε τους συνέντευξη.

Απάντηση