Το piercing στις θηλές μου είναι σέξι

0

ImageHandler (17)

Το 19χρονο μοντέλο παραδέχτηκε ότι οι αδελφές της σοκαρίστηκαν αρχικά με την επιλογή της, αλλά έσπευσαν να την «αντιγράψουν»

Στις γυναίκες που θεωρούν ότι το piercing σε μέρη του σώματος όπως οι θηλές και τα γεννητικά όργανα «εκτοξεύουν» τον ερωτισμό τους συμπεριλαμβάνεται πλέον το διάσημο μοντέλο Kendall Jenner.

Η 19χρονη καλλονή που πρόσφατα έκανε piercing στις θηλές της, σχολίασε την επιλογή της «σέξι», ενώ παραδέχτηκε ότι παρότι οι αδελφές της σοκαρίστηκαν, έσπευσαν να την «αντιγράψουν» και να κάνουν και εκείνες piercing.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει εμμονή με το θέμα, δεν το περίμεναν από εμένα» είπε η Jenner, χαρακτηριζόντας προκατειλημμένους όσους το αντιμετώπισαν αρνητικά.

Η ομορφιά της και οι πολύ προσεγμένες στιλιστικές επιλογές του 19χρονου μοντέλου είναι δύο λόγοι για τους οποίους βρίσκεται στο επίκεντρο. Πλέον όμως, η τάση της να επιδεικνύει το piercing στο στήθος της, όπως έκανε στη Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη με το κατάλευκο αποκαλυπτικό ρούχο που φορούσε, είναι ο λόγος που η Kendall αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο Χόλιγουντ.

Απάντηση