Το Opening Party του Zuka Athens

0

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου το πανασιατικό εστιατόριο Zuka Athens άνοιξε εκ νέου τις πόρτες του.

Στο χώρο του ιστορικού Kalua στην οδό Αμερικής 6, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Πλάτων Παπαγιαννόπουλο δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Το Zuka Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο concept, με γεύσεις και αισθήσεις που θα σας καταπλήξουν.

Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει το πανασιατικό menu, ενώ ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει με τις γλυκές του δημιουργίες.

Τις όμορφες βραδιές θα πλαισιώνει με τις εμφανίσεις της η Χριστιάνα Μπούνια κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα όμορφο πάρτυ.

Το Zuka Athens θα είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο, ενώ η κουζίνα θα λειτουργεί από τις 19:30 ως τη 01:00.

Λόγο της πανδημίας και για την ασφάλεια σας, σας ενημερώνουμε πως το προσωπικό του Zuka Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε όπως έχετε μαζί σας το απαραίτητο έγγραφο για την ταυτοποίηση αυτού).

Website: www.zuka.com.gr

Κρατήσεις: 6977000070 , 2103639174

reserve@zuka.com.gr

Leave a Reply