Το μουσείο Μαντάμ Τισό υποδέχεται την εβδομη ταινία Star Wars με νέα εκθέματα

0

ImageHandler (96)

Πλέον, οι φαν της θρυλικής σειράς μπορούν να απολαύσουν κλασικές σκηνές από τα αγαπημένα τους φιλμ, όπως εκείνη όπου ο Darth Vader αποκαλύπτει πως είναι ο πατέρας του Luke Skywalker

Πάνω από 180 γλύπτες εργάστηκαν σκληρά για περισσότερο από ένα χρόνο ώστε να δημιουργήσουν 11 διάσημες σκηνές από τις ταινίες Star Wars για λογαριασμό του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο.

Πλέον, οι φαν της θρυλικής σειράς μπορούν να απολαύσουν κλασικές σκηνές από τα αγαπημένα τους φιλμ, όπως εκείνη όπου ο Darth Vader αποκαλύπτει πως είναι ο πατέρας του Luke Skywalker.

Η νέα έκθεση του μουσείου περιλαμβάνει κέρινα ομοιώματα όλων των βασικών ηρώων των ταινιών, όπως ο Han Solo, ο πιστός του βοηθός Chewbacca και η πριγκίπισσα Leia αλλά και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες όπως ο τερατώδης Jabba the Hutt, που μάλιστα δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους γλύπτες.

«Συνήθως χρειάζονται γύρω στους τέσσερις μήνες για την κατασκευή ενός ομοιώματος. Ωστόσο, τα μεγάλα γλυπτά όπως ο Jabba παίρνουν αρκετά παραπάνω και κατασκευάζονται σε ειδικές αποθήκες», είπε στον Guardian ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Ben Sweet.

Μία άλλη φιγούρα που ταλαιπώρησε τους δημιουργούς ήταν ο Chewbacca, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν εκατομμύρια τρίχες από γιακ τις οποίες τοποθετούσαν επί 1000 ώρες στο ομοίωμα 10 εξειδικευμένοι εργάτες.

Leave a Reply