Το Μουντιάλ έριξε στα «τάρταρα» το Pornhub!

0

Η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο είδε την επισκεψιμότητά της να καταβαραθρώνεται την ημέρα της μεγάλης αναμέτρησης μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας, καθώς σε μερικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα των πολιτών των δύο φιναλίστ, η προτίμηση του κοινού έπεσε μέχρι και 66% σε σχέση με προηγούμενες ημέρες χωρίς ποδοσφαιρική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ίδια η ιστοσελίδα κι αφορούν την επισκεψιμότητα στις 15 Ιουλίου, η «ζήτηση» στην μεγάλη χαμένη του τελικού Κροατία έπεσε κατά 66%, ενώ στην νικήτρια Γαλλία κατά 55%. Ακολουθούν κατά πόδας, η Βενεζουέλα με μείωση 55%, η Βουλγαρία με 45% κι η Σλοβενία με 40%, ενώ στην Ελλάδα η μείωση άγγιξε το -διόλου ευκαταφρόνητο- 30%.

final

Στους δρόμους οι Γάλλοι, στους υπολογιστές οι Κροάτες

Αξιοσημείωτο είναι, όμως, και το γράφημα που δείχνει την «κίνηση» στην ιστοσελίδα αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του ιστότοπου, σε παγκόσμιο επίπεδο η επισκεψιμότητα έπεσε κατά μέσο όρο μέχρι 12% τις ώρες του τελικού, ενώ μετά τη λήξη ανέκαμψε σχετικά γρήγορα.

Το ενδιαφέρον, όμως, εντοπίζεται στις αντιδράσεις Γάλλων και Κροατών μετά το πέρας του τελικού, καθώς οι τροπαιούχοι Γάλλοι επέλεξαν τα πανηγύρια από το Pornhub, ενώ οι δύστυχοι Κροάτες συνέρρευσαν μαζικά στην ιστοσελίδα για να πνίξουν τον καημό τους στις πορνοστάρ.

Απάντηση