Το μεγάλο στήθος σε μια γυναίκα είναι ευχή και κατάρα ???

0

Σαρλοτ

Το μεγάλο στήθος σε μια γυναίκα είναι ευχή και κατάρα. Ευχή για εμάς που το βλέπουμε και έχουμε την οπτική ικανοποίηση, αλλά κατάρα για την κοπέλα που το φέρει μιας και συναντάει λογιών λογιών δυσκολίες σε καθημερινό επίπεδο. Για παράδειγμα αν είναι βαρύ μπορεί να προκαλέσει πόνους στη μέση. Ή χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να βρει σουτιέν. Αυτή την περίοδο, την καλοκαιρινή, η δυσκολία που αντιμετωπίζει μια κοπέλα με πληθωρικό στήθος είναι να καταφέρει να κρατήσει το στήθος της μες στο μαγιό, ώστε να μην δει όλη η παραλία τα προσόντα της.

Αυτό βέβαια είναι απολύτως κατανοητό για τις απλές κοπέλες. Η Σαρλότ Μακκίνι δεν καταλαβαίνουμε γιατί προσπαθεί να κρύψει το στήθος που με τις φωτογραφίσεις της έχει δείξει σε όλο τον κόσμο. Όπως και να έχει πάντως κατανοούμε το πόσο δυσκολεύεται. Κι η ίδια όμως δεν ήταν προνοητική και δεν φρόντισε ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Εκτός του ότι φοράει ένα μπικίνι που δεν θα χωρούσε ούτε ένα μικρότερο στήθος, επέλεξε να μπει στο νερό με φόρα. Ε, δεν χρειάστηκε και πολύ το δυνατό κύμα να της μετατοπίσει το μπικίνι.

Έτσι η Σαρλότ με το που βγήκε προσπαθούσε να επανατοποθετήσει το ξεστρατισμένο στήθος της πριν γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Ανέβασε και το κάτω μέρος του μαγιό για να τονίσει τα οπίσθια της και η παλέτα της απόγνωσης για εμάς που δεν είμαστε στην παραλία της ολοκληρώθηκε.

spl1098545_092spl1098545_104spl1098545_080spl1098545_072

Φωτογραφίες: Splashnews

toratora.gr

Leave a Reply