“Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η λειτουργία του MINI BUS αναστέλλεται προσωρινά. Εργαζόμαστε ώστε να διευκολύνουμε τη μετάβασή σας στο εμπορικό πάρκο. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την επαναλειτουργία του ΜΙΝΙ BUS με νέα ανακοίνωση!” 

Με αυτήν την ανακοίνωση το εμπορικό κέντρο ανακοίνωσε τη διακοπή του δωρεάν λεωφορείου που το ίδιο έβαζε σε συνεργασία με ταξιδιωτικό πρακτορείο και μετέφερε δωρεάν πελάτες και υπάλληλος. 

Πίσω από αυτήν την ανακοίνωση βρίσκονται  τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες μας το ΚΤΕΛ Κορινθίας από κοινού με το δήμο Κορινθίων. 

Κοινως νταβατζηλικι γιατί το ΚΤΕΛ θέλει το μονοπώλιο και ο δήμος θέλει να τα έχει καλά με ΚΤΕΛ και ταξί ξεχνώντας πως στο εμπορικό δουλεύουν 100αδες Κορινθιοι που με τη δωρεάν μεταφορά γλύτωναν χρήματα. 

Αθλιότητα… Και για να μην κουραστεί να στείλει καμία ανακοίνωση το ΚΤΕΛ υπάρχει στάση για οχήματα που πάνε προς Κιάτο και το κόστος από το κέντρο ή τα Καλαμια είναι 1.80€. 

Ντροπή στους υπεύθυνους για αυτήν την πρωτοβουλία για να μην ξεχάσουμε και το γεγονός της μη σύνδεσης με τον προαστιακό επειδή κάποιοι έτσι θέλουν. 

Αλήθεια οι βουλευτές τι λένε; Αυτήν τη συμπεριφορά ΚΤΕΛ και δήμου θα την αφήσουν έτσι; Το Επιμελητήριο πως βλέπει το μονοπώλιο του ΚΤΕΛ που λειτουργεί εις βάρος των πολιτών της Κορίνθου; 

Ελπίζουμε αυτό το μονοπώλιο να μην κρατήσει για πολύ αφού από το 96 που βγήκε ο νόμος και κρατά κλειστό το επάγγελμα υπέρ του ΚΤΕΛ να καταργηθεί… 

Ευτυχώς που υπάρχουν δημοτικές αρχές όπως του Λουτρακίου που βάζουν πάνω από τα συμφέροντα των λίγων το συμφέρον των πολιτών τους…