Το καλοκαίρι που θα μείνει αξέχαστο στην Αθηνά Οικονομάκου

0

oikonomakou2

Η σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις εκείνου στο νησί των ανέμων, την έχουν κάνει να πηγαίνει πολύ συχνά. Μάλιστα, όπως δηλώνει, ένα από τα καλοκαίρια που θα της μείνουν αξέχαστα, ήταν το περσινό, καθώς έμεινε πολύ καιρό στη Μύκονο και μπόρεσε να ανακαλύψει και μια άλλη πλευρά του νησιού, εκτός από την κοσμική.

«Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια που έχω περάσει είναι το προηγούμενο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από χρόνια που έκανα σχεδόν τρεις μήνες διακοπές. Ό,τι και να πρωτοθυμηθώ είναι λίγο. Έμεινα πολύ καιρό στη Μύκονο και την ανακάλυψα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, όχι μόνο αυτό της τρελής διασκέδασης. Μέσα σε τρεις μήνες δεν πρέπει να ξενύχτησα περισσότερες από δέκα φορές, αλλά ανακάλυψα τις παραλίες της, τις ομορφιές της και το πόσο υπέροχο νησί είναι, ακόμα και αν δεν βγαίνεις το βράδυ», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο People.
«Μεγάλωσα στη Σκάλα Λακωνίας, με την παραλία να απέχει ένα πεντάλεπτο από το σπίτι μου. Έτσι, θυμάμαι τον εαυτό μου μονίμως στη θάλασσα. Έχω ευχαριστηθεί πολύ τον ήλιο, τη θάλασσα, τα μπάνια. Έχει υπέροχες παραλίες στην πατρίδα μου, τόσο πιο άγριες και με βότσαλα προς τη Μάνη, όσο και πιο εξωτικές, με χρυσή άμμο, ενώ η Ελαφόνησος απέχει μόνο μία ώρα. Εκεί πήγα την πρώτη μου κατασκήνωση. Είναι μαγικό μέρος, λατρεύω την παραλία του Σίμου, στη νότια πλευρά του νησιού», καταλήγει.

Leave a Reply