ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Δυναμική Εμβρυολογία & Μορφολογία (Σεμινάριο στο Λουτράκι)

0

Ένα 4ήμερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τον Ολλανδό Φαινομενολόγο και Εμβρυολόγο
Jaap van der Wal!

embryo

27-30 Αυγούστου 2015,
Ξενοδοχείο Poseidon Resort, Λουτράκι

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα εξερευνά την ανθρώπινη προγεννητική ανάπτυξη και το πώς η μορφοποίηση του σώματος (μορφογένεσις) εκφράζει ουσιώδεις ιδιότητες της ανάπτυξης του ανθρώπινου όντος ως πνεύμα και ύλη, σώμα και νους. Η επιστήμη της Φαινομενολογίας χρησιμοποιείται προκειμένου να οδηγήσει σε μία αληθινά ολιστική κατανόηση του ανθρώπινου όντος. Ακολουθώντας τις διαδικασίες σχηματισμού του ανθρώπινου εμβρύου, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ρίχνει φως σε θέματα όπως υγιής ανάπτυξη, σκοπός και σοφία της ανθρώπινης μορφής (φόρμας) και, στην πράξη, αποπειράται να απαντήσει στο ερώτημα “ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης”.

Το Πρόγραμμα παρουσιάζει ο Jaap van der Wal, PhD, MD. Ο Jaap είναι πρώην καθηγητής Ανατομίας και Εμβρυολογίας στο Πανεπιστήμιο του Maastricht της Ολλανδίας και τώρα συνταξιούχος. Έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανθρώπινη εμβρυολογία και διδάσκει εκπαιδευτικά προγράμματα ανά τον κόσμο, στα οποία διδάσκει ζωντανά και ξεκάθαρα τον μοναδικό τρόπο με τον οποίον βλέπει την ανθρώπινη ανάπτυξη.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι ιδανικό για όλους τους Επαγγελματίες Υγείαςκαι όσους ασχολούνται με την Παιδεία και την Εκπαίδευση και ιδιαίτερα ενδιαφέρον για οποιονδήποτε επιθυμεί να μάθει περισσότερα για την υπέροχη φύση της ανθρώπινης ανάπτυξης. Για παράδειγμα, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Οστεοπαθητικούς, Κρανιοιερό-Θεραπευτές, όσους ασχολούνται με τη Θεραπευτική Τεχνική Polarity, τους Ανθρωποσοφιστές, τους Ψυχοθεραπευτές, τους Προγεννητικούς Ψυχολόγους, τους Σωματο-ψυχοθεραπευτές και βεβαίως Μαίες και Ιατρούς. 

Ημερήσιο Πρόγραμμα :

  • Πρωϊ: 9:00πμ έως 13:00μμ
  • Διάλειμμα για Γεύμα:  από τις 13:00μμ έως 15:00μμ
  • Απόγευμα: 15:00μμ έως 19:00μμ
  • Προβλέπεται ένα διάλειμμα για καφέ/τσάι/χυμό το πρωί και ένα το απόγευμα

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα αρχίζει τη Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 9 το πρωί και ολοκληρώνεται τη Κυριακή 30 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα. Το Πρόγραμμα θα διδαχτεί στα Αγγλικά (με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά).

Πιστοποίηση: Οι Συμμετέχοντες θα αποκτήσουν Βεβαίωση “Επαγγελματικής Διά Βίου Κατάρτισης” από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό cosmoanelixis, Προγεννητικές Επιστήμες & Επιστήμες Ζωής.
Το Πρόγραμμα ισοδυναμεί με 5 μονάδες ECTS 

Δεν απαιτείται πρότερη γνώση εμβρυολογίας. Τα διαγράμματα, οι εικόνες και τα κείμενα θα δοθούν στους συμμετέχοντες. Το θεωρητικό μέρος και η επιστημονική συζήτηση εναλλάσσεται με πρακτικές ασκήσεις όπως “σχεδιάζοντας τη φόρμα” και “σωματικές κινήσεις” από τον χώρο της “ευρυθμίας”.

Δίδακτρα: € 600,00,
έγκαιρη εγγραφή (μέχρι τέλος Απριλίου) € 500,00,
απόφοιτοι της cosmoanelixis  € 350,00.
Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνονται καφές και χυμός για κάθε πρωί και κάθε απόγευμα.

Μπορούμε να φροντίσουμε τη διαμονή σας και τη μεταφορά από το αεροδρόμιο αν το ζητήσετε.

Για πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά σας από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τη κράτηση του δωματίου σας σε ειδικές συμφωνημένες τιμές για τους εκπαιδευόμενους, την εγγραφή σας, υποτροφίες και άλλα σχετικά θέματα, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Εγγραφή μέχρι: 30 Ιουνίου 2015

 

Leave a Reply