Το BBC ανέδειξε το Number 1 ως το καλύτερο τραγούδι της ιστορίας της Eurovision

0

no1Η Έλενα Παπαρίζου είναι η μεγάλη νικήτρια της ψηφοφορίας του BBC Radio 2 για το καλύτερο νικητήριο τραγούδι της Eurovision στην ιστορία των 60 χρόνων!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Το BBC Radio 2, το επίσημο ραδιόφωνο της Αγγλίας για την Eurovision, λόγω των 60 χρόνων που κλείνει φέτος ο θεσμός της Eurovision, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ψηφοφορία. Έτσι, ζήτησε από τον κόσμο, να ψηφίσει το αγαπημένο του τραγούδι από τα 60 χρόνια της Eurovision!

Ποιό είναι δηλαδή αυτό που του έμεινε περισσότερο από τα υπόλοιπα!

 

Δείτε τι λένε για Ελλάδα και Κύπρο στον τελικό της Eurovision! Η μάχη ενάντια στα προγνωστικά που θα δώσει η Μαρία – Έλενα!

 

Φαίνεται λοιπόν πως οι fans της Έλενας Παπαρίζου και της ελληνικής συμμετοχής μας στην Ευρώπη ήταν και είναι πάρα πολλοί, τόσοι πολλοί που έδωσαν στο “number one” τη #1 θέση στην ψηφοφορία του BBC Radio 2!

eurovision2

Τα αποτελέσματα όπως ήταν λoγικό προκάλεσαν ένα ισχυρό σοκ, καθώς η Έλενα κέρδισε συγκροτήματα όπως οι ABBA, ή καλλιτέχνες όπως ο Τζόνι Λόγκαν!

Μια τεράστια πρωτιά για την Έλενα!

Απίστευτη πρωτιά για την Έλενα Παπαρίζου! Το BBC ανέδειξε το Number 1 ως το καλύτερο τραγούδι της ιστορίας της Eurovision

Leave a Reply