Το Αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαιώνει παρενόχληση από UFO

0

Βούτυρο στο ψωμί των συνωμοσιολόγων είναι ο συσχετισμός της ραγδαίας αύξησης στις εμφανίσεις των UFO με την πανδημία. Η επιβεβαίωση εκ μέρους του Πενταγώνου ότι σκάφη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού παρενοχλήθηκαν από Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα, ήρθε να προστεθεί σε έναν μεγάλο κατάλογο με αναφορές για UFO κατά τη διάρκεια του 2020.

Στις ΗΠΑ, μια χώρα που θα μπορούσε να διεκδικεί τον τίτλο της «πατρίδας των UFO», οι μαρτυρίες περί εντοπισμού (υποτιθέμενων) UFO, μόνο στην περιοχή της Νέας Υόρκης διπλασιάστηκαν την περασμένη χρονιά: Από 150 το 2019, ανέβηκαν σε 300 το 2020. Αντίστοιχα, σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ, τα «κρούσματα» εμφάνισης ΑΤΙΑ ξεπέρασαν τα 7.200, με άνοδο κατά 1.000 από την προηγούμενη χρονιά.
Τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η δημοσιοποίηση της αναλυτικής αναφοράς από το Πεντάγωνο γύρω από όλες τις εμφανίσεις UFO στις ΗΠΑ. Πάντως, την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 από την ανώτατη διοίκηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ανακοινώθηκε ότι ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται κάποια παράξενα ιπτάμενα σώματα να παρενοχλούν πολεμικά πλοία, είναι αυθεντικό και όχι προϊόν παραποίησης.


Το εν λόγω βίντεο έχει ληφθεί το 2019 από άντρες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και σε αυτό εμφανίζονται κάποια πυραμιδόσχημα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν κοντά στο αντιτορπιλικό USS Russell, στον εναέριο χώρο της Καλιφόρνιας. To υλικό περιήλθε εις χείρας ενός κινηματογραφιστή, ονόματι Jeremy Corbell. Αυτός με τη σειρά του πιστοποίησε τη γνησιότητα του βίντεο βάσει εγγράφων του Πενταγώνου σχετικά με τα UFO.
Μάλιστα, ο Corbell επισήμανε ότι στα αρχεία του Πενταγώνου υπάρχουν καταγραφές για πολλές εμφανίσεις UFO τον Ιούλιο του 2019. Μιλώντας στο εξειδικευμένο «ουφολογικό» περιοδικό Mystery Wire, ο κ. Corbell ανέφερε ότι «υπάρχουν διαφορετικά συμβάντα, σε διαφορετικά πλοία. Άλλοτε ήταν μόνο φωτεινές πηγές που σχημάτιζαν οχτάρια στον ουρανό, άλλοτε υπήρχαν σχήματα και άλλοτε έκαναν στροφές 90 μοιρών»

Στρατιωτικές πηγές από τις ΗΠΑ και τον Καναδά αναφέρουν ότι η παρακολούθηση της κινητικότητας των UFO απασχολεί σοβαρά τα στρατηγεία. Και, το τελευταίο διάστημα, πυκνώνουν οι οδηγίες προς πληρώματα σκαφών και αεροσκαφών να ενημερώνουν αμέσως τους ανωτέρους τους για τυχόν παρουσίες UFO.

Με τον πολλαπλασιασμό των εμφανίσεων εξωγήινων αντικειμένων στους αμερικανικούς αιθέρες, οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, νιώθουν ότι επιτέλους δικαιώνονται. Οι περισσότερο ορθολογιστές, αποδίδουν την ξαφνική άνοδο στη συχνότητα με την οποίαν επισκέπτονται τον πλανήτη μας όντα από το υπερπέραν, σε παραισθήσεις που οφείλονται στον παρατεταμένο εγκλεισμό, λόγω της Covid-19.

πηγη

Leave a Reply