Την τιμή του Πέτρου τη μάθαμε, του Αλέκου πότε;

0


Όπως πάντα διάβασα με προσοχή  το δελτίο τύπου του δήμου Κορινθίων σχετικά με το κόστος διαχείρισης απορριμμάτων της λύσης Τατούλη. Παράλληλα διάβασα και αυτο της Πρωτοβουλίας που μας καλεί στα άρματα, στα άρματα εμπρός στον αγώνα κατά του εχθρού χωρίς όμως να καταλήγει κάπου εκτός από τις ευθύνες κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, μελετητή,εξωγήινων ή όποιου άλλου μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Αφού πρώτα από όλα θυμίσουμε ότι εδώ στο ekorinthos έχουμε μιλήσει για τιμές άνω των 100ευρω ο τόνος για τα απορριματα τότε που όλοι έτρεχαν να φωτογραφηθούν με τον Τατ θα κάνουμε μια υπόθεση εργασίας κάνοντας πως ξεχνάμε τη χθεσινή μας αποκάλυψη.

Το κόστος της τοπικής λύσης Πνευματικού, πόσο είναι και σε ποια σελίδα του τοπικού σχεδίου αναγράφεται ;

Γιατί να πιστέψω ότι θα είναι πιο φθηνό από αυτο που φέρνει ο Τατούλης και η ΤΕΡΝΑ; Γιατί να δώσω λευκή επιταγή σε έναν δήμαρχο που διαχρονικά έχει πει πολλές φορές ότι είχε τη λύση στο τσεπάκι και τελικά φτάναμε κάθε φορά σε αδιέξοδα. Γιατί να εμπιστευθεί ο πολίτης έναν δήμαρχο που σταδιακά χάνει συμμάχους που επιλέγουν το άλλο άρμα. Γιατί να πιστέψω το δήμαρχο Κορινθίων που σε 10 χρονια δεν έχει δώσει λύση και προεκλογικά έλεγε ότι στηρίζει τη λύση Τατούλη ο οποίος για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους ήταν πιο σοβαρός, ακόμα και αν δεκτουμε ότι ήθελε να κάνει μπιζνα, έχοντας αυτή τη στιγμή μια πρόταση που έχει όλες τις άδειες και έχει περάσει και το Συμβούλιο της Επικρατειας και στο κάτω κάτω στηρίζεται πλέον και από την κυβέρνηση.

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε λοιπόν πόσο πάει ρε παιδί μου με χαρτιά και τζίφρες, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Υ.Γ Κανένας Τατουλης δε μπορεί να μου πει τι είναι σκουπίδι , γιατί πρεπει να πάψει και αυτή η κοροϊδία. Άρα κανένας Τατουλης δε μπορεί να σταματήσει ένα δήμο που έχει τα χρήματα να κάνει διαλογή με 4 κάδους για να μειώσει τον όγκο των απορριματων… Το θέμα είναι αν θέλει γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν προκύψει ΤΕΡΝΑ τι θα βάλει στο ΤΕΡΝΑκι του;

Υ.Γ 2 bonus Κάποιοι στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτη στις 29-1-13 έλεγαν τα ίδια κόστη 75+ΦΠΑ

Θ.Τ

Απάντηση