Την Κόρινθο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Άγης Βερουτης

0

Στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας την Κορινθία επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άγης Βερούτης.

Επισκέφθηκε καταστήματα αλλά και το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο όπου είχε και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εθελοντες ενώ έκλεισε την περιοδια του συναντώντας τον επικεφαλής της Συμμαχίας πολιτών κ. Βασίλη Νανόπουλο με τον οποίο έχει στενή φιλία που έχει δημιουργηθεί μέσα από τη συνεργασία τους στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης του Επιμελητηρίου.

Εκεί κάθησαν αρκετή ώρα και συζήτησαν για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, τη μάχη στο δήμο Κορινθίων και την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών σε αυτές τις εκλογές.

Αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία και ο κύριος Νανόπουλος του επεσήμανε πως αν εκλεγεί πρέπει να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομιας και δίνουν θέσεις εργασίας αλλά και οι αναξιοπαθούντες με ενέργειες στοχευμένες εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση .

Ο κ. Βερουτης σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις λέγοντας πως χωρίς ασφάλεια κανείς δεν έρχεται να επενδύσει στη χώρα μας και πρέπει να αλλάξει η κατάσταση άμεσα.

Ο Γιάννης Τραμπούκος όμως κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ενθουσιασμό του και τις ευχές που δε μπορούμε να τις μεταφέρουμε …

Leave a Reply