Μεσσολογγι εγκλημα

Ανατριχιαστικές περιγραφές και λεπτομέρειες από τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας – Ο δράστης ομολόγησε και ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή…

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Μεσολογγίου από την είδηση του βιασμού 93χρονης γυναίκας,από έναν 45χρονο, φίλο του γιου της, που είχε προσληφθεί για να την φροντίζει.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχοντας γνώσεις νοσηλευτή, είχε προσληφθεί από την ηλικιωμένη και τον γιο της, προκειμένου να την φροντίζει καθώς είναι κατάκοιτη. Προχθες το μεσημέρι, μία συγγενής της ηλικιωμένης, η οποία διαμένει στον κάτω όροφο, άκουσε φασαρία και ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει.

Εκεί έπιασε τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της γερόντισσας. Ο δράστης, όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός διέφυγε, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δήλωσε πως για πρώτη φορά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης.Ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστική εξέταση, με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here