Την έδειρε επειδή δεν έμοιαζε στην online φωτογραφία της!

0

Την έδειρε επειδή δεν έμοιαζε στην online φωτογραφία της!

Η είδηση που αφορά στους κινδύνους του online dating θα μπορούσε να είναι πραγματικά κωμική, αν δεν ήταν ταυτόχρονα στενόχωρη. Ένας 35χρονος άντρας στην Κίνα, γνώρισε στο διαδίκτυο μια 32χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έμοιαζε με θεά στη φωτογραφία της. Το ζευγάρι αποφάσισε να συναντηθεί από κοντά, πράγμα που σήμαινε ότι εκείνος έπρεπε να κάνει μια πεντάωρη πτήση για να διασχίσει την Κίνα, αλλά το έκανε με μεγάλη προθυμία – τόσο ενθουσιασμένος ήταν με την εμφάνισή της. Η οποία ήταν αυτή:

chinese4

Μετά από το μακρύ του ταξίδι, και αφού είχε ξοδέψει πάνω από 7.000 ευρώ, ο άντρας έφτασε στο καφέ όπου είχαν δώσει ραντεβού αλλά βρέθηκε προ μιας πολύ δυσάρεστης εκπλήξεως: εκείνη δεν έμοιαζε καθόλου με τη φωτογραφία της. Αλλά καθόλου:

chinese6

 

Η απογοήτευσή του μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε οργή. Κατηγόρησε τη γυναίκα ότι τον εξαπάτησε και μετά άρχισε να τη χτυπά. Το προσωπικό του καφέ τους χώρισε γρήγορα και κατέληξαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνος δήλωσε ότι η εμφάνισή της από το ίντερνετ είχε αποτυπωθεί πολύ καλά στη μνήμη του, οπότε όταν η συγκεκριμένη γυναίκα ήρθε και κάθισε δίπλα του έπαθε τεράστιο σοκ, γιατί ήταν πολύ παχύτερη και είχε ακμή.  Εκείνη εξήγησε ότι η φωτογραφία την απεικόνιζε μακιγιαρισμένη και είχε υποστεί επεξεργασία μέσω ενός application. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εκείνη αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση εναντίον του και αμφότεροι ορκίστηκαν να μην ξανακλείσουν ραντεβού διαδικτυακά.

 

Απάντηση