Τηλεοπτικό αφιέρωμα για την Κορινθία στο CNN Greece, ύστερα από συλλογική προσπάθεια!

0

Ένα αφιέρωμα για την Κορινθία ως τουριστικό προορισμό, με έμφαση στις περιοχές της Αρχαίας Κορίνθου, της Νεμέας και του Λουτρακίου, προβλήθηκε στο CNN Greece!

Το ρεπορτάζ, διάρκειας 5 λεπτών, προήλθε σε συνέχεια της φιλοξενίας του ανταποκριτή του τηλεοπτικού καναλιού κ. Κώστα Πλιακού στην Κορινθία την περίοδο 25-27/9/2017. Η δράση υλοποιήθηκε για μία ακόμη φορά, ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με ενεργή συμμετοχή του κ. Καμπούρη και του κ. Πετρίτση,  με τη συμμετοχή / συνεισφορά ατόμων, φορέων & επιχειρήσεων της περιοχής, ανάμεσα στους οποίους το συνεργατικό δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia, το Loutraki Thermal Spa (κ. Νικολοπούλου), η Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών (κ. Ιουλία Τζώνου-Χέρμπστ), το Alkyon Resort Hotel & Spa, το Club Hotel Casino Loutraki κ.α.

Είναι σημαντικό να ενημερώσουμε ότι για τη συγκεκριμένη δράση και το αποτέλεσμα της δράσης (η παραγωγή & η προβολή του 5 λεπτου βίντεο στο CNN Greece) δεν δαπανήθηκε κανένα ευρώ ως διαφημιστική δαπάνη ούτε χρηματοδοτήθηκε από κάποιον δημόσιο φορέα. Προήλθε από τη συνεισφορά σε χρόνο και παροχή διαμονής / διατροφής / μετακίνησης από άτομα, επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής, οι οποίοι πιστεύουν και εφαρμόζουν στην πράξη το “η ισχύς εν τη ενώσει” για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Κορινθίας, μέσα από ουσιαστική συνεργασία.

Εδώ το αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του CNN Greece.

Δείτε το ρεπορτάζ (βίντεο):

 

Leave a Reply