Τι υπόσχονται τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;

0

star_candies_h_497_355

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες θέλουν προσοχή και καλά θα κάνεις να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως, γιατί είναι πιθανό μερικά πράγματα να μην πάνε όπως υπολογίζεις. Τουλάχιστον όμως θα είναι προσωρινά και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις δυσκολίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στους Ιχθείς, μπορείς να τραβήξεις την προσοχή ατόμων με ισχύ και να αξιοποιήσεις τις επαφές μαζί τους. Σκέψου με σοβαρότητα μερικά πράγματα για το μέλλον σου, κάνε την αυτοκριτική σου και κινήσου αναλόγως. Σε καμία περίπτωση όμως μην πράξεις πριν σκεφτείς.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρη και επιθετική. Και αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Αν είσαι single, πάψε να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Άλλωστε, με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στο ζώδιό σου, η ζωή σου μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και πικάντικη.

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλά θα κάνεις να μη διστάσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Με τις ικανότητες που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητά τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Από το Σάββατο και μετά, απόφυγε οικονομικές δοσοληψίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Καινούριες βάσεις ή συμφωνίες θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα, οι οποίες θα σου αποδώσουν καρπούς πολύ γρήγορα. Να είσαι προσεχτική, γιατί τα βήματα που θα ακολουθήσεις τώρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σου πορεία και πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις και μελλοντικά να υποστηρίξεις τις τωρινές σου επιλογές. Κάποια ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον πιθανόν να σε βγάλει εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη θα κινείται στο Ζυγό και θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με Ποσειδώνα, Άρη και Ουρανό. Αν αισθανθείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα και τις αντιδράσεις σου, καλύτερα να υποχωρήσεις ή να… αποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο εκνευρισμός που θα νιώθεις θα είναι έντονος. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου και μετά το μετανιώνεις. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις. Οι singles του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σας. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στους Ιχθείς επηρεάζει θετικά τις κοινωνικές επαφές.

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά σου κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου. Μην ξεφεύγεις, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα φαινόμενα απατούν αυτήν την εβδομάδα! Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Πέμπτη, να είσαι προσεχτική με ανθρώπους και καταστάσεις που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σου. Μην τους εμπιστευτείς, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρη για την ποιότητα του χαρακτήρα τους. Να έχεις το νου σου, ώστε να αναγνωρίσεις άμεσα τις όποιες παγίδες σου εμφανιστούν και μην παρασυρθείς από υποσχέσεις ή από άτομα που θα σε κάνουν να πετάξεις στα σύννεφα. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο διάφανα για σένα και ξέρεις πλέον πού πατάς και πού βρίσκεσαι.

Αισθηματικές
Μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες και μην λες λόγια που δεν εννοείς σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες της σχέσης σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που θα υπάρξει μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός να πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο. Με σταυρωμένα τα χέρια, μην περιμένεις προκοπή! Άλλαξε ρότα όσο είναι νωρίς…

Επαγγελματικές
Τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα ζητήματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Στάσου δυνατή για να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο στα οικονομικά σου. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει αρκετό προβληματισμό σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στους Ιχθείς, κάποια άγχη θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά πράγματα για το αύριο. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επικρατεί αρμονία, με τον Δία να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό την Τρίτη και να σου χαρίζει απίστευτη γοητεία. Ιδιαίτερα οι singles θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, παρασυρμένη από τις προκλήσεις των ελεύθερων φίλων σου. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο. Αν είσαι μόνη, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε εφήμερα φλερτ, γιατί στο τέλος πάλι μόνη σου καταλήγεις. Πρόσωπα από τα παλιά θα έρθουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να πετύχεις. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά και θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το “νερό στο αυλάκι” σχετικά με κάποια επαγγελματική σου υπόθεση που σε απασχολεί από καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να φανείς συγκρατημένη όσον αφορά στα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ
Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα την εβδομάδα αυτή γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μη βιαστείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις καθυστερήσεις και αναβολές που θα σε κρατήσουν πίσω. Ιδιαίτερα την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να νιώσεις έντονα μπερδεμένη για τις επιλογές που πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να δείξεις περισσότερη προσοχή από την συνήθη αυτή την εβδομάδα και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Αν είσαι single, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση αν δεν είσαι έτοιμη ή σίγουρη για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε στην εργασία σου να έχεις το νου σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Δείξε ευελιξία και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει την κατιούσα και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες ή τις οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Σχέδια που κάνεις εδώ καιρό θα πραγματοποιηθούν άμεσα, με τον Άρη και να την Αφροδίτη να εξακολουθούν να κινούνται στον Κριό και να σου χαρίζουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούριες δραστηριότητες, οι οποίες θα σε ωφελήσουν μελλοντικά. Διάφορα σχέδια σου θα υλοποιηθούν, αν όντως κοπιάσεις γι’ αυτά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στους Ιχθείς θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο αρκετά ασυνήθιστο ή με πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα. Η ημέρα σε προτρέπει σε ένα οικονομικό ρίσκο, που ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί αποδοτικό.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε ευνοούν στα αισθηματικά σου προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου. Ξέχνα το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή με το ταίρι σου. Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να γίνεις ευτυχισμένη! Οι singles μην ζητά��ε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν και απολαύστε μία σχέση με ένα άτομο που σας πολιορκεί.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες στιγμές που θα συγκρουστείς και θα διαφωνήσεις με τους συνεργάτες σου. Κινήσου δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις το συντομότερο τις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με το νόμο και τη γραφειοκρατία, ιδιαίτερα τώρα που θα υπάρξει μία σχετική άνοδος στο πορτοφόλι σου.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σου για συντροφικότητα κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να επηρεάζει έντονα αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Επίσης, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες για αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Από το Σάββατο και μετά, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου και θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, η σκέψη και το επικοινωνιακό σου ενδιαφέρον στρέφεται σε οικονομικά θέματα που πρέπει όμως να προσέξεις πολύ, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε ό,τι σχετίζεται με τη διαχείρισή τους.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Εξέτασε καλά τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου πριν κάνεις τις επιλογές σου για να μην το μετανιώσεις μετά. Αν είσαι μόνη, μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο και σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλες τις προτάσεις που θα έχεις. Προσπάθησε να είσαι προσεκτική στα οικονομικά σου. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό σου και ικανοποίησε την ανάγκη σου για αγορές με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά φορτωμένη θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να προκαλεί αρκετή πίεση στην καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα οι αντοχές σου να εξαντληθούν. Τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, ανταμείβοντας τις προσπάθειές σου και τονώνοντας το ηθικό σου. Ευαίσθητος θα είναι ο τομέας της αισθηματικής σου ζωής, καθώς οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σου δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου ψάχνει να σε βρει, αλλά δεν σε βρίσκει πουθενά. Αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι ισορροπίες σου, φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο σπίτι. Διαφορετικά, μάλλον θα κάνεις παρέα με τους ελεύθερους φίλους σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, μία πρόταση που θα σου γίνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε οδηγήσει στους δρόμους της ευτυχίας. Πρόσεχε όμως, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα θα έχει αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις για το ζώδιό σου τις οποίες δεν θα πρέπει να αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα μαζευτούν και θα είναι χειρότερα για εσένα. Παράλληλα, θα επιφορτιστείς και με βάρη άλλων που θα ζητήσουν την συμπαράσταση και τη βοήθειά σου. Ιδιαίτερα την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς, προσπάθησε να μην ξεπεράσεις τα όριά σου και μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις, γιατί μετά θα ψάχνεις εσύ για βοήθεια. Παν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές
Τα πράγματα για εσένα μπορούν να είναι πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου και να του δείχνεις όλα όσα αισθάνεσαι. Έτσι, μπορείς να περάσεις μία ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα, χωρίς σκοτούρες και έννοιες. Εσύ που είσαι χωρίς σχέση, θα έχεις κάποιες κατακτήσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και στον ευρύτερο χώρο που κινείσαι, που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα σε κουράσουν σωματικά και πνευματικά, με το πλανητικό σκηνικό να σε εξαντλεί με τους ρυθμούς που θα σου επιβάλλει. Ορισμένες υποθέσεις σου μπορούν να είναι κουραστικές, αλλά σκέψου: μήπως τελικά είναι το μέσο για να φτάσεις εκεί που θέλεις; Στα οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα χρήματά σου και να κάνεις τις “περιττές” αγορές που επιθυμούσες καιρό τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Κάνε μια ενδοσκόπηση και προσπάθησε να ικανοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα θέλω του. Αφουγκράσου τις εσωτερικές σου φωνές, γιατί η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και θα σε οδηγήσει σε σωστά και κερδοφόρα, από όλες τις απόψεις, μονοπάτια. Την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς, μπορεί να λάβεις μία απρόσμενη οικονομική στήριξη.

Αισθηματικές
Αρκετά ευνοϊκά είναι τα άστρα για τα αισθηματικά σου. Εσύ που ήδη έχεις μόνιμη σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου. Οι singles του ζωδίου καλά θα κάνετε να αλλάξετε διάθεση, γιατί η τύχη θα φέρει στο δρόμο σας άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς ή θα ανακαλύψετε στο περιβάλλον σας τα βαθύτερα αίτια που σας ενώνουν με κάποια άτομα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα χρειαστεί να κάνεις πιο σκληρό το πρόγραμμα σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου τώρα είναι αρκετά βοηθητική σχετικά με τις υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Μην κάνεις κατάχρηση των οικονομικών και θα τα δεις πολύ γρήγορα να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτικά και οικονομικά θέματα σε απασχολούν αυτήν την εβδομάδα και σε ωθούν να επανεξετάσεις τη στάση σου απέναντι σε γεγονότα, ανθρώπους και κυρίως, απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Μην εκθέτεις την υγεία σου σε καταστάσεις που μπορεί να τη βλάψουν ή να οδηγήσουν τις αντοχές σου στα όριά τους. Προστάτευσέ την όσο μπορείς και μην επιβαρύνεις κι άλλο το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς, οι αλλαγές που θα γίνουν φαίνεται πως εξυπηρετούν τα οικονομικά σου συμφέροντα, ωστόσο επιβάλλεται να παραμείνεις ρεαλίστρια και να μην παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος την Πέμπτη θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις αρκετές καταστάσεις που σε πίεζαν στα αισθηματικά σου. Δείξε λίγη τρυφερότητα στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να του εκφράσεις τον έρωτά σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, είναι στο χέρι σου να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει, αρκεί να ξεκουνηθείς από τη βόλεψή σου. Άλλαξε τη διάθεσή σου και εκφράσου αναλόγως.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις άμεσα και δραστικά. Έλεγξε λοιπόν το άγχος σου και οργάνωσε τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Με τον Άρη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό, μπορείς να βρεις ιδανικές λύσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Οικονομικά, απόφυγε σπατάλες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε αποσυντονίσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Καινούριες προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει θετικά. Αν έχεις κάποιες ιδέες ή πιστεύεις πως κάποιες επαφές σου θα βοηθήσουν την επίτευξη των στόχων σου, είναι το κατάλληλο διάστημα για να τις πραγματοποιήσεις. Συνέχισε τον αγώνα σου για να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και οι πλανήτες θα σταθούν αρωγοί σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είσαι τρυφερή και ρομαντική, ώστε να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνει τα πράγματα όπως θέλεις εσύ. Δείξε του τον καλύτερό σου εαυτό και διώξε τις όποιες αναστολές έχεις, ώστε να οδηγήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα άστρα είναι φιλικά και για εσένα που παραμένεις single. Αν κινηθείς κατάλληλα, μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Νέα πράγματα θα σε ενθουσιάσουν στα επαγγελματικά σου. Οι εξελίξεις ��ου θα έχεις στο χώρο της δουλειάς σου θα είναι πολλές, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και προσοδοφόρες. Οφείλεις να έχεις υπομονή και να τολμήσεις να βγεις μπροστά στα γεγονότα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι συγκρατημένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις σκαμπανεβάσματα ή ελλείμματα στο πορτοφόλι σου.

Leave a Reply