Τι τυπος γυναικας αρεσει ?????

0

Η έρευνα μίλησε: Αυτοί είναι οι 5 τύποι γυναικών που αρέσουν στους άντρες!

Η ερώτηση “τι τύπος γυναίκας μας αρέσει άραγε;”, δεν θα έλεγα πως είναι και από τις απορίες εκείνες που στριϕογυρίζουν στο μυαλό μας. Γενικά, δεν στριϕογυρίζουν πολλά στο μυαλό μας μιας και για μας τα πράγματα είναι λίγο πιο απλοποιημένα. Αλλά προς δικαίωση του αντίθετου ϕύλου παραδέχομαι πως μια στο τόσο μπορεί και να αναρωτηθούμε τι τύπος γυναίκας μας προκαλεί συνήθως το ενδιαϕέρον, ειδικά όταν η χυλόπιτα μας προσϕέρεται συχνά για επιδόρπιο.

Έχουμε κατηγορηθεί συχνά πως δεν μπορούμε να κάνουμε σχέσεις, ότι την κάνουμε με ελαϕρά πηδηματάκια μόλις πάρουμε αυτό που θέλουμε κι ότι είμαστε συναισθηματικά ακρωτηριασμένοι, μιας και είμαστε ανίκανοι να ερωτευτούμε. Ε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και μερικές ϕορές μπορούμε.

Κι όμως όταν μια κοπέλα μας προκαλέσει το ενδιαϕέρον μπορούμε να μείνουμε μαζί της, για όσο καιρό ο έρωτας παραμένει αναμμένος. Μετά δεν υποσχόμαστε τίποτα κι όταν το κάνουμε είναι απλώς για να αποϕύγουμε τη γκρίνια…

angelina_jolie

Η όμορϕη

Ξέρω πως είναι κλισέ, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει. Η ομορϕιά είναι κάπως υποκειμενική, μιας και οι άνθρωποι είμαστε υποκείμενα και όχι αντικείμενα (παρόλο που οι κυρίες πιστεύουν το αντίθετο για εμάς). Η ομορϕιά είναι το εισιτήριο για τη γνωριμία. Οι γυναίκες έλκονται από αρρενωπούς –κατά κύριο λόγο- άνδρες και οι άνδρες έλκονται από θηλυκές γυναίκες.

Αν ένας άνδρας κοιτάξει μια γυναίκα έντονα σημαίνει ότι του αρέσει. Και για να του αρέσει σημαίνει πως εκείνος τουλάχιστον τη βρίσκει όμορϕη κι ελκυστική. Και κάπως έτσι γίνεται το πρώτο βήμα… Πάνω σ’ αυτό πάντως, έρευνα που διοργάνωσε η εταιρεία καλλυντικών St Ives, απέδειξε πως στo 75% των ερωτηθέντων αντρών δεν αρέσει το υπερβολικό βάψιμο, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ σχεδόν το 90% δήλωσε πως προτιμά το ελαϕρύ βάψιμο ή ακόμα και το καθόλου!

sexy_woman-t2

Η σέξι

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα μιας και τα όρια είναι λεπτά. Τα όρια μεταξύ αισθησιακών και πρόστυχων ρούχων και στυλ. Το ντεκολτέ που ϕτάνει σε απύθμενα σημεία αλλά και οι μίνι ϕούστες, αυτές που είναι δεν μπορεί η κοπέλα να κάτσει γιατί ϕοβάται πως κάτι μπορεί να ϕανεί, δεν μας αρέσουν. Μπορεί το μεγάλο στήθος να μας τραβάει το βλέμμα, αλλά πάντοτε παντρευόμαστε γυναίκες που τις κοιτάμε κατευθείαν στα μάτια. Όλοι οι άνδρες.

mysterious-woman

Η μυστηριώδης

Το μυστήριο πάντα μας αρέσει, είναι ϕανερό κι από τις ταινίες που θα επιλέξουμε να δούμε. Πόσο μάλλον όταν το μυστήριο αυτό προέρχεται από το ευϕυέστατο μυαλό μιας αιθέριας θηλυκής ύπαρξης. Είναι η γυναίκα εκείνη για την οποία ξέρουμε λίγα, βλέπουμε πολλά και ϕανταζόμαστε ακόμη περισσότερα. Οι γυναίκες αυτές μας προκαλούν δέος στα όρια του ϕόβου. Γιατί όπως έλεγε κι ο παππούς μου η λέξη «θηλυκός» κρύβει μέσα της τη λέξη «λύκος».

sweet woman

Η γλυκιά

Είναι εκείνη η κοπέλα που θα σε υποστηρίξει και θα σε περιμένει πάντα με ένα χαμόγελο. Είναι εκείνη που θα σου συμπαρασταθεί σε μια δύσκολη στιγμή κι εκείνη που θα σε κάνει να χαλαρώνεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όσο κι αν δεν γουστάρουμε να το λέμε μάγκες, λατρεύουμε την επαϕή κι δεν εννοώ μονάχα την ερωτική, που κι αυτή ϕυσικά τη λατρεύουμε. Η επαϕή με έναν άλλον άνθρωπο, και συγκεκριμένα τη σύντροϕό μας, είναι εκείνη που αποζητάμε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης μέρας. Ένα χαμόγελο μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε πολλά…

charlize-theron-beauty-secrets-diet-and-fitness-routines-regimens

Η τέλεια…

Η τέλεια γυναίκα είναι εκείνη που απλώς περιλαμβάνει όλα τα άνωθεν χαρακτηριστικά. Αν την βρίσκεις απελπιστικά όμορϕη, σέξι, με ένα μυστηριώδες ύϕος, αλλά παράλληλα νιώθεις πως είναι και το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο τότε έχεις βρει την ιδανική σύντροϕο και είσαι απλώς ερωτευμένος… Καλή τύχη ϕίλε μου, θα τη χρειαστείς…

Leave a Reply