Τη σκότωσε για 25 ευρώ!

0

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη ο 58χρονος της επιτέθηκε και τη σκότωσε για 25 ευρώ.

Ο δράστης που είπε στους αστυνομικούς ότι έκανε πολλές ανάλογες επιθέσεις με σκοπό να βγάλει χρήματα για ναρκωτικά είχε στήσει καρτέρι για να ληστέψει κάποια γυναίκα που θα πήγαινε στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Επιτέθηκε στην άτυχη 32χρονη και όταν εκείνη αντιστάθηκε τη χτύπησε με μανία με το μαχαίρι.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι μέσα στην τσάντα της η νεαρή γυναίκα είχε μόλις πέντε ευρώ, ενώ ο δράστης εξοικονόμησε άλλα 20 ευρώ από την πώληση του κινητού της.

Η μοίρα της Δώρας Ζέμπερη ήταν σκληρή. Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Δεν είχε πάει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Αυτή η φορά ωστόσο στάθηκε μοιραία για την εφοριακό.

Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι. Ένα μαχαίρι το οποίο δεν το κρατούσε όμως μόνο για να εκφοβίσει τα θύματά τους. Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε δεν δίστασε να το χρησιμοποιήσει.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι δεν θέλησε απλά να ακινητοποιήσει το θύμα του με ένα χτύπημα. Με δολοφονική μανία της κατάφερε 14 χτυπήματα. Τα τέσσερα από αυτά ήταν θανατηφόρα.

Leave a Reply