Τι περιμένουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στα Ματογιάννια; – Εικόνες Αυγούστου στο νησί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

0

ματιγιαννια

Η φωτογραφία που βλέπετε μπορούσε να χωρέσει ένα μόνο μέρος του κόσμου που στεκόταν για ώρα στο ίδιο σημείο…

Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος χωρίς Μύκονο δεν γίνεται για ορισμένους. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το νησί των Ανέμων κατακλύζεται από κόσμο που αναζητά στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Η θερμοκρασία έχει πάρει την ανηφόρα, νέα μαγαζιά ανοίγουν, τα παλιά βάζουν τα καλά τους για να υποδεχθούν το καλοκαίρι, οπότε τι καλύτερο από μια επίσκεψη στην βασίλισσα των Κυκλάδων.

Ωστόσο, η κοσμοσυρροή δημιουργεί προβλήματα κυκλοφοριακής κυρίως φύσεως. Το αδιαχώρητο επικρατούσε χθες το βράδυ στα κοσμικά Ματογιάννια από επισκέπτες, με την βόλτα στα γραφικά σοκάκια να μετατρέπεται σε ταλαιπωρία. Χωρίς υπερβολή, χρειαζόταν μισή ώρα για να διανύσει κάποιος μια απόσταση 15 μέτρων.

Την ίδια ώρα, τα ταξί δεν προλάβαιναν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές 40 ατόμων και να υπάρχει αναμονή δύο ωρών. Όσο για τα εισιτήρια επιστροφής; Έχουν εξαφανιστεί και όσοι δεν προνόησαν εγκαίρως θα χρειαστούν μεγάλη δόση τύχης για να εξασφαλίσουν θέση σε αεροπλάνα και βαπόρια.

Εν τω μεταξύ πανηγυρικό ήταν το άνοιγμα του ολοκαίνουργιου Monarch Club, του νέου beach restaurant στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, που έκανε εγκαίνια την Κυριακή το απόγευμα. Ειδικά για το opening του εστιατορίου, το οποίο διακόσμησε η γνωστή τηλε-διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά, έκαναν σπέσιαλ εμφάνιση η Ελένη Φουρέιρα και οι Melisses.

Τόσο η αγαπημένη ερμηνεύτρια όσο και το δημοφιλές συγκρότημα τα έδωσαν όλα πάνω στην σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν. Από τα εγκαίνια δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό και έκαναν την νύχτα μέρα.

Πηγή: mykonoslivetv

 

Leave a Reply