Μπορεί οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, αλλά στον κόσμο του στοιχήματος όπου βέβαια παίζονται και χρήματα, άρα και (ίσως)… σκοπιμότητες- φαίνεται πως το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στη ΝΔ έχει κλειδώσει.
Σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες βλέπει κανείς πως το δίδυμο Μεϊμαράκη – Τζιτζικώστα έχει κλειδώσει για το δεύτερο γύρο καθώς Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν μείνει στοιχηματικά πολύ πίσω, αποτυπώνοντας ουσιαστικά τα χαμηλά εκλογικά τους ποσοστά.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες πρώτος μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 1.60, έπεται πίσω με 2.50 ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ακολουθούν πολύ μακριά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 13.00 και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 20.00.
