Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/6;

0

ζωδια

Σήμερα, η πολυφωνία και η εξωστρέφεια θα επεκτείνουν τις ευκαιρίες για ικανοποίηση, ενώ στα δυνατά χαρτιά της ημέρας συγκαταλέγονται το χιούμορ, η θετική οπτική και η αισιοδοξία

Σελήνη στο Τοξότη

Ενθουσιασμός, έξοδοι και νέες δυνατότητες! Η παρουσία της Σελήνης στην κατοικία του γουρλή Δία είναι σήμερα ένα καλό σημάδι τόσο για τη διάθεσή σου όσο και για όλες τις δραστηριότητές σου. Η πολυφωνία και η εξωστρέφεια θα επεκτείνουν τις ευκαιρίες για ικανοποίηση, ενώ θα προχωρούν άνετα και ευχάριστα κάθε είδους υποθέσεις, είτε αφορούν την εργασία, τη νόηση και τις μετακινήσεις είτε τον έρωτα, την επικοινωνία και τις επαφές. Στα δυνατά χαρτιά της ημέρας συγκαταλέγονται το χιούμορ, η θετική οπτική και η αισιοδοξία.

Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Η σημερινή μέρα είναι τυχερότερη σε θέματα επαφών, φλερτ και προώθησης ιδεών, ενώ η κοινωνική ζωή μπορεί να αποτελέσει το χώρο που ο έρωτας θα σου κλείσει ξαφνικά το μάτι ή μια πρόταση θα διευρύνει απρόσμενα τους ορίζοντές σου. Έλα σε επαφή με φίλους, ασχολήσου με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στόχευσε σε καινούργια πράγματα, χρησιμοποίησε πρωτοπόρες μεθόδους, προσέγγισε τους ανθρώπους δίνοντάς τους την ευκαιρία να σου δείξουν τον καλό τους εαυτό και βεγγαλικά χαράς θα αστράψουν στον ουρανό της ημέρας σου!

Η τύχη σου κλείνει το μάτι αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων ή Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του β’ και του γ’ δεκαημέρου

Το astrology.gr εύχεται να έχεις μια εκπληκτική μέρα, να αισθανθείς τη θετική της δύναμη και να τη χαρείς στο μέγιστο!

Leave a Reply